Hatice3590 T_kurtt Ben de 21+6 şu an. Yani Mehmet hoca gayet iyi gerekli her şeyi kendisi açıklıyor sormadan söylüyor. Mesajla bir şeyler sorduğunda falan da hemen cevap veriyor, öyle suratsız bir insan da değil. Benim başka beklentim yok o yüzden memnunum sağolsun :)
Hatice3590 Happy- Geçen haftaya kadar 130 veriyordum ama geçen hafta kontrolüm vardı 160 yapmışlar maalesef biraz fazla olmuş ama yapacak bir şey yok
Hatice3590 Zhraaltun Henüz doğum ücretini konuşmadık. Perşembe günü kontrolüm var sabah, muhtemelen konuşacağız çünkü doğuma 10 gün falan kaldı kalmadı 😊 öğrendiğim zaman tekrar yazarım canım sana burdan. Geçtiğimiz Aralık ayında arkadaşım doğum yaptı 3000 TL verdiler. O zamandan bu zamana her şey zamlandı bakalım kaç diyecekler
Zhraaltun Hatice3590 cok sevinorm canm Allah razı olsn nasil bo doktr Mehmet bey ilhi alakasi nasil ilk defa gelcem cnku. Birde sezeryan olcal bnm iknci dgumm bu rica etsem sezeryan fiyati ida ogrenrsen yazarmsn
Hatice3590 Zhraaltun Ne demek canım Allah senden de razı olsun. Ben çok memnun kaldım süreç boyunca doktorumdan. Yani ne öyle aşırı ilgili ne de ilgisiz, tam kararında. Bilmen gereken her şeyi söylüyor sana gereksiz şeylerle kafa bulandırmıyor. Benim de sezeryan ihtimalim var bebeğim iri çünkü olması gerekenden. Perşembe günü öğrenir yazarım canım
Leylosacl T_kurtt instagramda takip ettiğim bir doktor var cok tatli isterseniz bir bakın Münihe Yücel
Hatice3590 Zhraaltun Konuşamadık bu hafta da ya ben artık gün alırım diye bekliyordum ama doktorum beklemeyi tercih etti haftaya tekrar gel dedi, öyle olunca da ücret falan konuşmadık kaldı canım
Hatice3590 Zhraaltun Canım merhaba, konuştum ben doğum ücretini 3000 TL bir gece yatış, bebeğin işitme testi vs içinde haliyle. Normal ve sezeryan farkı yokmuş. Sadece epidural olursa 3750 TL oluyormuş fiyat. Ben nasipse çarşamba sezeryana giriyorum bakalım