Tugcebkr53 Emel91 hadi bakalım hayırlısıyla gelsin ozaman catı muaynesinde rahat ol hıc kasma kendini zaten sanıyelık bi durum kımısı acıyo kımısı acımıyor dıyo kısıye gore degısıyor bence benimde biraz acıdı ama dayanılmıcak gibi degildi
kitty_zge Tugcebkr53 çatı muayenesi 37. Haftamda olmuştum. O zmn açlma vs yoktu. Tekrar bakmadı doktorum. Ultrasonda baktı dün bebek kanala girmemiş dedi.. Suni ile zorla doğurtacak sanırım. Umarım çarşambaya kadar bir mucize olurda kendi sancım gelir 😥
Tugcebkr53 kitty_zge insaAllah olur canım Allahın izniyle bi bakmıssın gelmiş suni sancıda verirlerse korkma dua et bol bol bir avazda dogurursun insaAllah doguma gıdersen haber ver 😊
Brcburcu Son 3 çatı muayenesi de olmadım bebeğim ters olduğu için. Çarşamba son kontrol var. Hala dönmemisse Perşembe 40 hafta doluyor sezeryan olacağım
Tugcebkr53 Brcburcu hakkında hayırlısı canım saglıklı olsun da sezeryan olması gerekıyorsa olsun napıcaksın
Tugceonur Tazeanneyimben ben 35 haftadayım 39 hafta için gün ayarladık 🌸 En başından beri sezaryen istediğim için sadece haftası ve gününe karar verdik
Mom046 Tugceonur Ya ben sizin hep yorumlarınıza denk geliyorum çok tezat biri birine asla uymuyor önceden de normal doğum cok istiyorum ve onun için terapi alıyorum falan yazıyordunuz cidden cok tuhaf yaa 😁😁😁😁