tahamesus Soonn 21 ama sanırım daha erken gelecek minik Taha😍 baş aşağı dönmüştüama kanala girmemişti. Nst de sancı çıkmıştı. Bakalım nolucak
gzmblky tahamesus benim kanalın başından geri dönndüüüü 🙈 Valla benimde çıkmıştı ama doktor normal olduğunu söyledi düzenli değilmiş
tahamesus gzmblky benimde öyle ama yürüyüş bol bve hareketler yapıyorum.Bakalım salı yine kontrolümüz var ne diyecek doktorumuz 😊 kaçıncı haftadasınız
Brcburcu gzmblky son 4 diyor bize de program. Aynı durumdayiz benim kızımda ters . Perşembe 40 oluyor dönmezse sezeryanla alicak mecburen doktor
Minik_tavsan gzmblky son 19 gün happymoma göre 😊 bugün kontrolde doktor bebek inmiş dedi tabi küçük hanım ne zaman gelir bilemiyoruz 😊
Brcburcu gzmblky biz de öyle yapıyoruz bakalım hayırlısı ama hiçbir belirti yok 😁 sağlıkla gelsin kuzular 🥰
gzmblky Brcburcu benim aslında belirti yok diyemem ama ağrı sızı olarak yok🧐 Mesela genital bölgemin sağ tarafı sağ bacağım kaldırırken yada adım atarken çok ağrı yapıyor neden bilmiyorum doktorum olabilir dedi ama anlayamadım 😟