Lokman hekim Van hastanesi muayene ücreti 100 sezaryen dogum 4.500 dediler doguma kadar degişmezse artık

HappyMom
🔹Gaziantep Özel Düztepe Yaşam Hastanesi
🔹Muayene ücreti : 120 tl
🔹Doğum ücreti : normal 1800 sezaryen 2300

HappyMom Doktorumun Ozel klinigi var Halkalı Meydan’da . Muayene ucreti 150 tl. Mukemmel bir doktor(Op. Dr. GURKAN AGRALI) Dogum icin hangi hastaneye gidecegim veya fiyat bilgisi nedir henuz bilemiyorum. 3000 tl cvrndaydi halkalida bir hastanede bakalim

Liv hospital ankara
Muayene ucreti nornalde 475 tl biz 28 tl veriyoruz
Kürtaj 3700 tl ama biz 370 lira verdik eşimin derneğinden ve sigortasindan dolayi 🎀

İzmit ozel kadin dogum ve cocuk hastanesinde Demet Boyaciya muane oluyorum ucret 160 tl dogum ucreti 4000 ama izmitte onerebilceginiz daha iyi bir bayan doktor veya hastane varsa bilgi verir misiniz

İstanbul / Sefaköy Rumeli Hospital
    doktorum Yağmur Yücebaş Yıldız muayene ücreti 100 TL
    normal doğum 1950 TL
    zorunlu sezeryan 3020 TL

Medikal Park Gaziosmanpaşa Şubesi muayene ücreti 250 lira, nst 102 lira. Normal-sezeryan farkı yok doğum paketi 6000 lira. Spinal anestezi isterseniz 600 lira fark alıyorlar. Mesai dışı doğum farkı da alıyorlar ama benim gittiğim doktor almıyor, Emrah Kızıldağ kendisi çok çok iyi bir doktor.

Medistate Kavacık Hastanesi
    Doktorum Y.Sadiye Eren
    Muayene ücreti 400 TL

Bursa Evke Mediloft Neriman Çelik Muayene ücreti 200₺ doğumumu Medicana ya da Medicabil de yapmayı düşünüyorum doğumum allah nasip ederse Temmuz sonu 🤰🏼🙏🏻😊

Medicana Hastanesi
      Rengin Hanım doktorum
      muayene ücreti 180₺
      doğum normal veya sezaryen 4250₺

Diyarbakır ozel genessıs hastanesı fatma hanım muayene ucretı ındıırmlı 116 tl normalde sezeryan da 2300 mesaı dısı dgum 2900 Yuzde 25 de kurum ındırımı alcaz nısan da dgumum ınsAllah 🤲🧿

Karabük Özel Medikar Hastanesi muayene ucreti 155 tl. Doğum için salı günü kontrolüm var o zaman doğum ücretini de soracağım

Kahramanmaraş Vatan hastanesi Önder Ercan
      Muayene ücreti 100 Tl

HappyMom İstanbul Esenyurt reyap hastanesi berçem karabina şuan güncel ücret 140 TL. Nst 26 TL. Doğum ücret kampanyali anlaştık normal 2000 sezeryan 2500 epidural 700 TL 36 haftaligiz

Simgee3003 sendika indirimi falan oluyormuş cnm..ben 35 den sonra geçicem..şuan tıpa gidiyorum..arkadaşa sordum..80 tl muayene ✌