Gizem-Durmaz İzmir özel kliniği var Dr. Çiğdem Karas Muayene ücreti 600 TL doğumum Eylül görünüyor ücret henüz konuşmadık ☺️ çok memnunum HappyMom
Hatice-93 HappyMom İstanbul Sultanbeyli Saygı hastanesi doktorum Ebru ağırdemir muayene ücreti 120tl normal doğum 2000tl sezeryan 2500tl
juniorinannesi HappyMom Merhaba Izmır Medikalpark Volkan Emirdar a gidiyorum. Ayımız, özel sağlık sigortam olduğu için henüz hiç ücret ödemedik. Doğum parası da ne kadar hiç bilmiyorum, sormadım. Doktorumun anlayışlı olması en büyük avantajım sanirim. ❣
Esmanindunyasi HappyMom esenler medipol uzman doktor ucreti 125 tl ama is yeri anlasmasi ile 100 tl veriyoruz doc ve prof ucretleri 200 tlden başlıyor Normal doğum uzman doktorda covit testi dahil 1850 sezeryen 2850 Doc olursa normal dogum 2600 ile 3800 arasi sezeryen olursa 3800 ile 4400 tl
Hamm Antalya medical park hastanesi doğum ortalaama 5bin tl kovid testi kişi başı 250tl muayene ortalama 260 ama sürekli zam geldiği için en güncel halini randevu girişi yaparken öğreniyoruz😃
uraluygar İstanbul ümraniye Eva gyn klinik Doktor Yasemin çakar kement muayene ucreti 150 lira. dogum icinde anlasmali hastaneleri var fiyatlar degisiyor hastane tercihi bize kalmis :)
AsliTurgut HappyMom türkiye hastanesine gidiyorum normalde 230 tl muayene ödüyorduk, özel saglik sigortasi yaptirdik hersey dahil sadece 15 tl ödüyoruz ayda 1
Lilbabymom Adana Seyhan Başkent Hastanesi Doç. Dr. Hakan Kalaycı muayene ücreti 230tl , doğum hakkında fiyat bilgim yok bilen varsa yazabilir mi
mutluugizz Lilbabymom 2700 normal 3200 ya da 3700 dü sanırım sezaryen Hı bide oda parası var başkentin iki kişili 200 dü sanırım tek kişilik 400 TL bir gecesi bende Hakan hocaya gelecektim klinik açacak diye duydum 🤭
Defnenaz2766 HappyMom Ankara tıp fakültesi doktorum Yavuz Emre şükür muayene ücreti 158 TL doğum henüz sormadım
Turunculimon betulanne emin misiniz? Ben 2 hafta önce sorduğumda normal doğuma 2600 dediler. Nasıl bu kadar artmış olabilir ki
YelizAtilla Turunculimon Benimde kafam karıştı ilk iş gidip fiyat alıcam ama anladığım kadarıyla hem hastanenin şubesine göre hemde doktoruna göre fiyat değişiyor.Ben tuba nadide yılmaza gidiyorum 2 yıl önce doğum yapan tanıdığım var sezeryan için 3500 ödemiş bencede bu kadar artması normal değil
Dilara4545 Manisa Salihli de özel can hastanesi. Sezeryan doğum 3200 duymuştum 1 ay sonra doğumum. Bakalım
Yonca0218 Alynbld keşke sigorta yaptırsaydınız hamileyken de yapılabiliyordu 5800 e geldi doğum paketi bana Liv de bir tek içinde detaylı yok oda 500 ek vericem
Haner Medikal park Göztepe muayene ücreti 350₺ doğum fiyatı sezaryen 6950₺ ama temmuza kasar artar mı bilmiyorum
Yonca0218 Ankara Liv hastanesine gidiyorum hamile kaldığımı öğrenince Demir hayat iki can sigortası yaptım. Ankara da ki bir çok iyi hastaneyi ve doktoru tercih etme şansınız var 7400 e paketi aldım 1600 ü geri devlet maaşınıza yansıtıyor.5800 e Liv gibi bir hastanede doğum yapacağım nasipse. 8 muayene hakkı var epudral normal doğum ve spinal sezeryan tercih edebiliyorsunuz . Paketin içinde bir çok güzel içerik var . Örneğin çocuğunuzun Allah korusun küvezde kalması gerek aylarca bu paketle istediğiniz anlaşmalı özel hastanede ücretsiz kalabiliyor. Yada doktorunuzu sevmediniz değiştirebiliyorsunuz doğumdan sonrada sizin ve bebeğinizin bazı testleri de içine dahil. Sadece detaylıyı devlet karşılamıyor onuda devlette ya da başka hastanede yaptırabiliyor doktorunuza izleyebiliyorsunuz. Diğer testler dahil sigortada
Birgul 📌 Hangi ilde hangi hastaneye ve doktora gittiniz/gidiyorsunuz? 📌 Ne kadar muayene ücreti ödediniz/ödüyorsunuz? 📌 Ne kadar doğum ücreti ödediniz/ödeyeceksiniz? Sadece bu soruları yanıtlayalım, birbirinize olan sorular için ayrı post açalım lütfenn🌸
ebruibis Bursa Jimer hastanesi. Biz özel polikliniğe gidiyoruz 350 TL muayene ücreti. 8 bin doğum sezeryan normal farketmiyor. Ekstra çıkan hiçbirşey içinde ödeme alınmıyor. Doktorumuz doc.dr Mehmet Aral Atalay ❤️
Smthnd Merhaba bende çiğdem hanıma gidiyorum benimde olası doğum Eylül ayı 2. Bebeğim ilk doğumda 3.500 almıştı+hastane ücreti Şuan doğum ücretinden bilginiz var mı benim sorma fırsatım olmadı