Sevvalll41 Nur000 aaa öyle şeymi olur :)) nasıl doktor o öyle hani ilk başta yanılırda insan 3-4 kere de yanılırmı ya:))
Zeynep_yvz 15 haftalik 12 de kesin kiz dedi 15 de kesin kesin kiz dedi😂😂 kizlar bende cok fazla sirt agrisi bide karin agrisi oluyo kasik degil karin benim gibi olan var mi dun bu sikayetle gittim magnezyuma basladi tadi igrenc 😶😶😶
Nurgullmom Sevvalll41 Bugün 16.haftamızı bitirdik 17 olduk 😇 cinsiyetimizi 2 hafta önce öğrendik kızımız oluyo 🌸 bebekle ilgili bi sorunumuz yok çok şükür ama bel kalça ağrıları takılmaları beni mafediyo 🙄 simdiden hareket edemiyorum hic düzelir umarım ☺
Sevvalll41 Nurgullmom benimde zaman zaman çok oluyor doktoruma sorduğumda normal hamilesin dedi bazen bende hareket ederken çok zorlanıyorum allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
DenizSayer Sevvalll41 14 haftalığız bugün daha belli değil canım mide bulantıları için ilacıma devam ediyorum korkumdan onun haricinde bel ağrısı oluyor bazen arada şükür iyiyim 1 ay geçsede cinsiyet öğrensem diye gün sayıyorum şimdilerde
DenizSayer Sevvalll41 yok canım 2 gün önce gittik 13+5 te doktor inceledi döndüremedi bizimkini bacaklarıyla kapıyor oda 1 ay sonraya randevu verdi bakalım devlet hastanesine gider gibi öğrenicem heralde
Sevvalll41 DenizSayer DenizSayer hadi ya olsun geç olsunda sağlıklı olsun:)) genllikle kız ama bakalım sizinki ne olacak:)
DenizSayer Sevvalll41 teşekkür ederin canım saolasın valla belirsiz kuzum kızda olsa severim erkekte olsa severim diğer doktorum 12 haftada erkek demişti ama sağlıklı hayırlısı önemli burda arkadaşımın başına geldi kız dediler bebeğine 18 haftada erkek olduğunu öğrendi umarım öyle şeyler yaşamam aynı hastane aynı doktorlar korkum bu şu an 😕