Zeynep_18 Didoo9 yani bende göbek deliğimin hizasında sağ tarafta göz seğirmesi gibi oldu ilk şimdi 21+4 oldum tekmeleri hissediyorum 🤣
Didoo9 Zeynep_18 ya bende damar atması gibi bir şey hissediyorum özellikle uzanırken ama o değildir herhalde diyorum anlayamadım bir türlü 🤷🏻♀️
Zeynep_18 Didoo9 ilk zamanlar sık sık olmuyor çok nadir hissedersin bende ilk hissettiğimde anlamamıştım sonra sıklaşmaya başladı o şekilde anladım canım
minisinannesiiii Didoo9 götüyle bi vuruyo minik davulum en güzel an Allahm hakeden herkese nasip etsin 😊❤❤
Didoo9 Zeynep_18 doğrudur canım inşallah bende o dönemlere gelebilirim henüz cinsiyetimizi bile öğrenemedik gerçii 🙄😅
Sibelezgi Didoo9 18 de net hissetmistim kelebek cirpinisi gibi cok heycan vericiydi.suan 33 olduk gece uyurken babamiza sarilinca o bile hissediyor halay cekiyo geceleri masallah salliyor beni resmen 😆😁😁
Didoo9 Sibelezgi ahahaha maşallah bende o dönemlere geleyim varsın uyutmasıın 😅 çook heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum o günleri sağlıkla gelsin o günlerimiz inşallah 🙏
Ruyasusam Didoo9 bende 16.haftada göbek deligimin üç parmak altında falan pıt pıt bişey hissettim. Otururken oluyordu uyanınca veya ayakta hissetmiyordum ♡♡