sureyyadonmez Fasulye-87 doğumda verilecek hediyeler hariç herşey tamam gibi . Bu hafta çantamı da hazırlayacağım 💜
sulece Fasulye-87 33. Haftadayız çok şükür. Beşiği, arabası, kıyafetleri alındı. Bi kıyafetlerin yıkanıp ütülenmesi kaldı. Bir de beşiğin içine yatak alamadık henüz.
hgezgin 32+6 dayım. Daha hiç birşeyi hazırlamadım. Kıyafetlerini beşiğini herşeyini aldım. Yıkayıp ütülicem. Sonra da çantasını hazırlıcam. 1-2 haftaya tamamlarım sanırım 😊
Savciergoc Fasulye-87 31+2 yiz dün yıkama Faslı başladı bugün 3.4. Posta yıkanıcak bugün kurur yarın ütü sonra çanta hazırlığı 😇 odamız beşik ve dolabımız abimiz olduğu iÇin zaten hazır var yerleşme olucak bi kaç güne 💜🌸
Aloneanqel Taze-Anne28 canım bende 29 haftada çanta filan hazırlamıştım. İyi ki hazırlamışım. İlerleyen haftalarda eğilemez dönemez oldum.
Taze-Anne28 Aloneanqel benimde öyle olcak gibi o yüzden çok oyalanmak istemedim bel ağrılarım falan da var o yüzden vakitlice yapmak lazım nasılsa yapılcak
Selinaymurat Fasulye-87 son 42 gün kaldı inşallah hazırlıklara da artık başladım kıyafetlerini yıkadım ütülencek asılacak hastane çantamı da en geç haftaya hazırlarsam tamamdır inşallah
umudum321 Son 46 gün hecanliyim çok ilk bebeyim herşeyimi aldım ama daha yıkayıp çantaya yerleştirmeden aslinda oyalaniyorum galiba daha erken diyip duruyorum erken mi acaba 33 haftadayiz 🙄
DenizAlpinannesii Fasulye-87 oğluşumun odası hazır bi halı eksik onu da güzel bişey bulur bulmaz alcam 😂 hastane çantaları da oğlum için olan hazır kendim için yarısı hazır denebilir lohusa pijaması felan koymadım henüz birde annem kendin için çarşaf koy felan demişti emin olamadım koyup koymamaya
DenizAlpinannesii Fasulye-87 corona olmasa önemsemezdim ama bende tek kişilik nevresim takımı koymayı düşünüyorum
Nuray23 Fasulye-87 33+3um. Kiyafetler yikandi utulendi besigi hazir. Eksik kalmadi cok sukur. Sadece haftaya canta hazirlayacagim allah nasip ederse.