Simge16 Haftamdayım bende kıyafetleri yıkandı ütülendi hastane çantamı hazırladım. Büyüyen beşik sipariş ettim onu bekliyorum gelsin çekmecelerine kıyafetlerini yerleştirdim mi bitiyor
Alparslan_mom Fasulye-87 bende 33 deyim. çamaşır deterjanı aldım özel. kıyafetlerini yıkadım kuruttum ama daha ütülemedim. ütü için yardıma gelecekler bu hafta biter inşallah. doğum çantamıda bu hafta hazırlayacağım. beşiğide bu hafta alacağım. çalıştığım için ve hafta sonu yasaklar olduğu için şimdiye bıraktım mecburen. ama yetişmez erken gelir diye çok korkuyorum🙄
Magnolina Fasulye-87 doğumhane ye kıyafetleri bir takım veriyorsun odadayken herşey hurçlarda hem çıkarıp bozulmuyor hem kolay buluyorsun
melmural @Isilhanim87 günü gününe tutmuyor canım bazen çok hareketli bazen yavaş bazen az uzun süre hissedemezsen doktoruna danış geçenlerde başıma geldi 1 buçuk gün hiç hareket etmemişti nstde de çıkmadı hareketleri çok korkuttu bizi
Mlike 32 haftalıgız hersey hazır şükür oda beşik yatak kıyafetler hepsi tamamlandı, bugun de çantamı tamamladım sayılır birkaç eksigi koyup kapatıcam. Sağlıkla gelsinler insallah
Fatmamuduk Annesininmisi Ne olur ne olmaz diye kuzu, Rabbim esirgesin tabi ki ama böyle uygun gördüler tamam dedim hepsi yapılır valla hiç kaygı çekmiyorum biraz pusetinde durur nolucak ☺️🙏🏻
Fasulye-87 123alpseda Amin canım 123alpseda benim de sezeryan canım ama 10 Nisan kaç haftalık olucaz ki?
aannepandaa Fasulye-87 33+3 olduk. Düzcede yaşıyorum ama izmitte doğum yapacağım. Ailelerimiz orada. Geçen hfta bebeğinve kendi hastane eşyalarımı biraz götürdüm izmite ama çantayı henüz tam hazırlamadım. 15 gün sonraki kontrole kadar kalan hazırlıkları büyük temizliği halledicem. Sonra izmit yolcusu. Birde yüksek lisans yapıyorum o telaşem var. Derslerimi de ayarlamam lazım..
Seda8308 Fasulye-87 33+3 olduk bizde. Az önce kıyafetlerini ütüledim bende minik kızımın😍Hastane çantamız, ufak tefek hazırlıklarımız kaldı bir tek. Nasipse 2 Nisan sezaryanımız😊Hepimiz sağ Salim kucaklarımıza alalım inşAllah bebeklerimizi🤲🏻
melo21__ Fasulye-87 33+2 olduk hala hiç bişeyimiz hazır değil çanta bile almadık düşünün bu kocamla ne yapacagım ben acaba hiç adamın umurunda değil ya sinir bozucu
Merveakbb Fasulye-87 35+2 tahmini dogum nisanin 3 canim 3 gün oldu çantami hazirliyali bi beşik kaldi oda martin ortasi gibi almayi duşunuyoz