Selamlar herkese 6 günlük bebegimle anca fırsat bulabildim.
Öncelikle benim ilk çocugum sezeryan oldugu için 2.side sezeryandı.
Salı günü saat 2 sıraları hastaneye yattım odam başta iki kişilıkti sonra tek kişiliğe geçtim ama sadece ortak kullanım tuvaletdi tvyi bile ayrı koymuşlar oda gayet büyüktü.gelelım doguma dogum için onceden odada hazırladılar maalesef sondayı odada taktılar çok korkuyordum oda oldu evet çok korkulacak bisey degil ama basıma gelmediği için endişeliydim daha sonra ameliyathaneye indirdiler bekleme bolumu gibi Bi bolum var orda serum takıldı daha sonra doguma aldılar doktorundan anestezi uzmanına hepsi o kadar iyiydi ki anestezi uzmanı devamlı elimi tuttu ve güzelce dogdu odaya benden once bebek çıkmamiş ameliyathaneden çıktıktan sonra bekleme bölümünde yine 10 15 dk tuttular takip ettiler üşümemem için sıcak hava tuttular.
Odaya çıktım asırı agrım vardı hemsireler geldi hemsire Bi anda karnımın ortasına bastırdı o çok acıydı 4 5 saat baya agrı çektım ameliyatdan çıktıktan 2 saat sonra agrı kesici vurdular maalesef daha sonra aksam 6gibi sondayı ve serumu çıkardılar. Bebek odaya benden sonra geldi hemen gögsume yatırdılar yarım saat böyle kalın dediler bebek odaya sadece Bi havlu ile geldi.
Salı yattım çarsamba sabah oldu cuma öglen çıktım ameliyatdan sonra 48 saat dolması gerekiyormuş oyle iste hanımlar ben memnun kaldım hastane tertemiz doktorlar çok ilgili özelde yaptığım dogum yarım saat sürdü burda 1saatten fazla özelde yapılan dikiş yerim yırtılmış o yüzdendi belki de bilemiyorum Rabbim iyi insanlarla karsılastırsın her Birinzi sorularınız varsa vakit buldukça cevaplamaya çalısırım 🍀