Ayssmom MelikeKandmir doktor tatlı genç bi kadındı ama beni mahvetmediği anlamına gelmiyor işlemler yordu beni
MelikeKandmir 3erkekannesi böyle güzel şeyleri duydukça dha çok teşvik oluyorum korkum azalıyor lk gebeliğim tecrübesizim haliyle Sağlıkla evlanıza kavuşun inşallah doğum yapınca postta yazarmısınz menuniyetlerinzi şikayetlerinizi ,😊
3erkekannesi MelikeKandmir mutlaka yazarım canm benim 3. Doğum olacak Allah izin verirse 28 yaşındayım baya tecrübe edindim herseyi detaylı yazarım 🤗
MelikeKandmir 3erkekannesi Allah bapışlasın evlatlarınızı ne güzel genç annelik 😊Ben 3. Doğurayım diyrne kadar 38 i bılurum 😄😄
MelikeKandmir Hducjsks onuda çok önerdiler ondan dolayı sordumm gerçi dopuma doktorlar girmiyor ama bu dönemde çok öenmlii 😊
gamzeozer16 MelikeKandmir merhaba ben o gün gidemedin malesef iptal etmek zorunda kaldım oğlumun kontrolü vardı bende Perşembe gününe seda hanıma aldım 😍 bakalım o nasıl gecicek
gamzeozer16 Kızlar bide bişey sorucam madem herkes sehir hastanesine gidiyor 😌 unuttuk haliyle iki sene geçti ama doktora gidene kadar 8 haftalık olucam herhangi test falan yaptırıyolarmı bide gittmiz doktor öbür ay gel diyormu biz mi sabitliyoruz doktoru yoksa
MelikeKandmir gamzeozer16 ben ilk defa gittiğim için gebelik takibini başlattılar😊 muane olamadım o gün sadece detaylı ultrasyın için gün aldım hftaya salıya detaylı ultrasyona gir öyle muane edeyim dedi benimde pek bilgim yok ama 8 haftalıkken herhangi bş test yapılmıyor bildiğim kadarıyla 😊
gamzeozer16 MelikeKandmir anladım canım bende ilk hamileliğimde 10 haftalıkken falan gitmiştim ozaman 2 testlerin haftasına denk gelmisti
gamzeozer16 MelikeKandmir ben yaptırmıştımda bundada yptırmak isterim büyük ihtimalle 🙏 siz mustafa beydemi devam ediceksiniz kaç haftalıktınız 🥰
MelikeKandmir gamzeozer16 benm ilk randevum Serdar bey Daha henüz bşey anlayamadım odaya girip çıkmam bir oldu salı günü anlıcaz inşallah bakalım 😊