MelikeKandmir gamzeozer16 neden öyle bi durum var acaba arkadaşım 36 haftalık şuan yüksek ihtisas araştırma hastanesinde burda yenidoğan dolu demiş göndermişler
gamzeozer16 MelikeKandmir bilmiyorumki cok yogunmuş nasıl olucak bilmiyorum doktor bulmakta sorun randevuda. 🤦♀️
MelikeKandmir gamzeozer16 istediğin doktora zor randevu bugün baktım ben 16.00 dan sonra Osman kurt diye bi doktora göründü oda nasıl hiç bilmiyorum
gamzeozer16 MelikeKandmir bende sürekli takipteyim doktor mart ayı icin randevular acıldı dedi ama yok ben bakıyorum hicbi doktora yok. Şuan daha çok yeni hamileyim o yüzden birazdaha bekliyorum bakalım sabit bi doktor için 🙏
MelikeKandmir gamzeozer16 ben bugün alıcam hangi doktora denk gelirse artık doktor randevusundan sonra çıkılta hastaneden alıcam randevu tabi öyle bi olanak varsa bakalım nasıl olucak
gamzeozer16 MelikeKandmir ben alamadım hastaneden sistemden bakın dedi doktor işte eğer öyle hastaneden alınırsa haber verirmisiniz 🙏
MelikeKandmir gamzeozer16 veririm tabiki haftaya randevu alabildim ben ayın 8 de gidicem bakalım orda denicem
gamzeozer16 MelikeKandmir bende ayın 9 una aldım Mustafa altundağ diyebir doktor cok iyi yorumlar yazmışlardı bakalım hayırlısı 🙏🙏
Busra1825 Ben Zeliha atak a gidiyorum çok memnunum. Kızlar mhrs yi indirip uygun randevular için bildirimleri açın sms yada Gmail geliyor randevular açılınca ama 5dk içindr o msjı görüp girdin girdin yoksa hemen doluyor zaten sadece 1haftalık açılıyor.
gamzeozer16 Busra1825 ya bana da bildirim geldi girdim hemen siteye ben açana kdar 😃 dolmuştu hepsi yetişip buldum sonunda bitane
Busra1825 Benim ilkim sezeryan oldugu için 2. De sezaryen olucak acilden gelmezsen yani herhangi Bi komplikasyon olmazsa ben gun vericem o gun alıcaz bebegi dedi hemde 39a kadar bekletecek özelde 37+5 de alırız demişlerdi
MelikeKandmir gamzeozer16 ben saat 4. 13 geçeye kasar uğraştım en son oldu 15 . Gün randevusu alıyor ya denk geldi Serdar türklay bakalım nasıl olucak😊
gamzeozer16 MelikeKandmir valla hayırlısı olsun artık ben daha yeni oldugum icin uzun yol var önümde 🥰🥰 insallah sabit iyi bir doktor cıkar karşımıza
Busra1825 MelikeKandmir evet hayırlısıyla insallah orda olucak gidenler hep memnun normal olursa iki kişilik sezeryan olursa tek kişilik odada 2gce 3gun kalıyormussun. İlkini hayat hastanesinde yaptım ertesi gün sabah erkenden çıkmıstım noldugunu anlamadan burda 2gün durucam bana daha dogru geldı
MelikeKandmir Busra1825 doğum yaptıktan sonra burda post açarmısınız merak ediyoruz çok fazla memnuniyet ve şikayetlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum hem biz ilk gebelerede fikir olur tabi orda yaparsanız Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah😊
gamzeozer16 Busra1825 geçendebir akrabam dogum yaptı normal doğum tek kisilik odada ve odasında doğum yapmış gayette güzelmiş herkes tek kisilik odada diye düşünüyorum ben ama
gamzeozer16 Busra1825 zaten bu virüsten falan dolayı zübeyde hanımdaki gibi cift kişilik odalara falan yatırmazlar herhalde
MelikeKandmir gamzeozer16 bende öule duydum tek kişilik odalar diye eşin giremiyomuş yanına sadece bi kadın refakatçı o kadar zatn doğumuda ebeler yaptırıyor doktorlsr bile girmiyormuş dopuma
Mervefdnc16 gamzeozer16 Zübeydede 4 kişilik odalar 4 te bebek 8 kişi 🤦🏼♀️ Şimdi tek kişilik her oda ☺️