MelikeKandmir Merhaba happy mom anneleri ben 5 aylkk hamileyim özel hastanede devam ediyordum ama şuan şehir hastnesi için çok övgüler duyuyorum giden var mı orda doğum yapan kafam karmakarışık önerebilceğiniz doktor varmı şimdiden teşekkür ederim 🌺
Simge16 MelikeKandmir herkes çok övüyor özel gibi olduğunu söylüyorlar odaların vs ama randevu bulmakta zorluk yaşadıklarını her seferinde farklı doktora aldıklarını doğumuda ebelerin gerçekleştirdiğini belirttiler.
annelik16 MelikeKandmir doğumu bilemiyorum ama bikaç tane doktor var insan muamelesi yapmıyolar doğumda denk gelirim diye çekinirdim açıkçası çünkü o gece kim nöbetteyse doğuma o doktor giriyo
ezos MelikeKandmir arkadaşımın gorumcesi yaptı kendi odasında doğum oluyormuş özel gibiymis çok memnun kalmış ama kendi doktoru mu gelmiş onu bilmiyorum ebe de şans işi işinin ehli biri denk gelirse doktorun yerine ebenin yaptırmasını yeğlerim 🙏
MelikeKandmir Simge16 siz oraya mı gidiyosunuz özel hasteneye mi ? evet bende duydumm onu ama normal dopum için uygun değilmi sizce
MelikeKandmir annelik16 bende ebeler giriyor diye duydum doğuma doktorlar sadece muane ediyorlar ama doğum zamanı ebelerle muhattap oluyormuşuz
3erkekannesi annelik16 yaşar cana git bide dene canım ben aylardır gidiyorum o kadar güzel.ilgilenip detaylı anlatıyor ki
annelik16 MelikeKandmir ebelerin yanında bi doktor giriyo diye biliyorum , ebeler de önemli tabi devlet hastanesi şans işi herkes güzel muamele yapmayabiliyo
MelikeKandmir ezos benimde bi arkadaşım orda yaptı o çok memnun normal doğum yapan am sezeryan yapan memnun değil kafam allak bullak oldu 🙄
ezos MelikeKandmir yeni hastane aslında personller de yeni kayıtta çalışanlar bile çok saygılilar acil doktorları öyle poliklinik hiç gitmedim ama orası da öyledir bence şans işte hepsi şans özele gitsen de şans neler duyuyoruz
MelikeKandmir annelik16 arkadaşım doktor yoktu ebeler tekti dedi bugğn tekrar sordm htta yine söyledi
annelik16 MelikeKandmir eskiden doktor da giriyodu değişti demekki , doktorlarda yakında kolunu kıpırdatmycaklar az kaldı 🙄 ona girme bunu yapma şuna bakma oh ne âlâ
MelikeKandmir annelik16 valla biraz öyle olmuş ama iyi ebelere denk gelmeyi tercih ederim doktordan daha tecrübeli oluyorlar aürekli doğum vs yaptırdkları için
MelikeKandmir gamzeozer16 ben bugün saat 16.00 dan sora baktım internetten osman kurta vardı randevu yarın tekar denicem olmazsa bi seferlik alıcam sonra hastaneye. Gidince randevu almaya çalışıcam
gamzeozer16 MelikeKandmir ben sürekli bakıyorum ama bi türlü denk gelmiyor dün acile gitmiştim doktor randevu sıkıntısı var dedi nasıl çözüm bulunur bilmiyorum sıra alıp muayne olabilirmiyiz onuda bilmiyorum
MelikeKandmir gamzeozer16 neden öyle bi durum var acaba arkadaşım 36 haftalık şuan yüksek ihtisas araştırma hastanesinde burda yenidoğan dolu demiş göndermişler