Mucizebebegimm123 Beyza12345 valla test ettim onayladım 😂😂 Dogru bende hamileligimin basindan beri tatli yiyorum neredeyse dogum yapacam hâlâ tatli aserip duruyorum oglum olacak
dmrlesra Beyza12345 Bence yok ben ilk oğlumda çikolata tatlı diye ağlardım bu hamileliğimde çikolata tatlı göresim yok turşu acı yiyorum ama yine erkek😄
Kadercisi Hep tatlı çekiyordu canım hele cinsiyetimizi öğrenmeden önceki bir hafta oldum tatlı diye fakat kızım gelicekmis 🙈🙈 alakası yokmuş bende var sanıp erkeğe hazırlamıştım kendimi epey şaşırmıştım 🙈🙈🙈 hiç alakası yok ya 🙈
mmek_2014 İki hamileligimde de hep ekşi şeyler yedim. Çikolatayı çok sevmeme rağmen hamilelikte çikolatadan tiksindim. İki oglum var 😁
Nehir_nehir Beyza12345 ben gebe kalmadan önce ekşiyi abarttıkça abartıp yiyordum limonları portakal gibi yiyordum ama hamilelikten sonra hiç yiyemedim kızım olacak aşırı tatlıya bağlandım ☺️
fpkprensesim Beyza12345 ben ilk tatlıya aşerdim sonra limonu tuzlayıp tuzlayıp yedim bi tatlı bi tuzlu hala yerim o belli olmuyo 😂