Zeynep_ayaz minikkuzummmm oglum sag tarafimdaydi simdi kizim olucak ama cok nazli 🥰😄😄 tam ortada duruyo
minikkuzummmm Zeynep_ayaz kız çocukları nazlı oluyor göstermiyor da hep demi🙈benim 2 abim 1 erkek kardeşim var o yüzden kıza hasretim de 😅🥰
Zeynep_ayaz minikkuzummmm canim 14 16 18 haftamda gittim doktor yuzde 90 kiz dedi hep bacaklarini acmiyo kesinlesmeden aliswerisede baslayamiyorum kiyafetleri gordukce icim gidio 😄😄🥰 yuzde 100 olamadik bi turlu
minikkuzummmm Zeynep_ayaz ay ama bu bekleyiş te çok güzeldir, bende alıyorum bir şeyler hep beyaz alıyorum 😇😅
Emirle Şuanda hamileyim solumda yine ama burda tahmin eden arkadaşlar kız dedi belkide bu sefer solda kız olucak 😊
minikkuzummmm Emirle bence senin hissettiğin önemli 🥰Allah gönlündekini kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌼
minikkuzummmm Betul_Ekim ağrıyı bilmiyorum ama benim sağ tarafta duruyor ordan bakılıyor ultrasonda canım
minikkuzummmm Emn_dgn doktorum 4 haftada bir öneriyor ve sık ultrasona girmemi istemiyor o yüzden en son 12 de gittim 16 da gel netleşir dedi onu bekliyorum