Mervemerve58 Ysmn_yknn Bende 22 . Haftada hissettim çok yoğun bi gün geçiryorsan belki gece oynuyordur farketmiyordursun
Basak26 Minnosunannesiii benim kız bende 22.haftadayım daha hissetmedim hiç ya da hissediyorum anlamıyor muyum bilmiyorum ilk gebeliğim çok aklıma takıyorum
Meva21 Ysmn_yknn bende fazla hisetmiyordum dr bakti ice dogru oldugu icin hisetmezsin dedi gunde 1 tekme hissediyorsan normal dedi 26. haftamdayim
Hazalselin Ysmn_yknn benim de bi gün çok hareketli bir gün 1 kere fln hareket ediyor düzensiz 24 haftalik
Mervemerve58 Ysmn_yknn bendede oluyor hissediyorsam ertesi gün hissetmiyorum yada bi kere çok hafiften oluyor yinede aklında kalmasn doktoruna bi görün veya sağlık ocagndaki hemşirenle konuş bi dinle kalp atışını için rahatlar minik uyuyordur annesi sen endişelenme rabbim sağlıkla kucagmza almayı nasip etsin bütün gebelerle birlikte
Basak26 Aryam-15-15 nasıl anlıyorsunuz ben anlamıyorum galiba geçen hafta doktora gittim ultrasonda bakarken de tekme attı o an gördüm ama hissetmiyorum acava ne hissedeceğim mi bilmiyorum 😐
Ysmn_yknn Basak26 ben 22 haftada hissetim sanki baloncuk patlıyo muş gibi 2 hafta da daha şiddetli hissediyodum bir kaç gündür hareketlerini jissetmiyorum
nur71 Basak26 canim bende 19 haftalikta ultrsnda tekme atiyodu ama hissetmiyodum doktorum 1 hafta sonra yavas yavas hissetmeue başlarsın dedi oyle de oldu simdi 25 haftaliktym agri yapio bazilarinda gec hissetme oluo takma kafana birde cok ayakta is gördüğün zaman hareket i o gun azalio
birprensesvebirprensannesi Ysmn_yknn Canım bir önceki postuna da yazdım. Şuana kadar hala hastaneye neden gitmedin? 28. Haftada bebek hareketleri düzenli oluyor ve sen bir kaç gündür hissetmemişsin. Lütfen artık hastaneye git
Morperi Artık bu haftada hareketler net ve düzenli olur genelde, karnın tok olsun, ya sırt üstü yada sola yattığında bebeği hissetmen lazım..eğer hiç tepki alamıyosan acile git lütfen