minikprensimmm123 Mrv2016 Bana sadece doktor böyle söyledi canım ama herkesde aynı olacak diye bir şey kimisinde ilk aylar rahat geçiyor sonradan başlıyor kimisinde de tam tersi oluyor bünyeden bünyeye değişiyor galiba ama herkes sağlıkla kucağına alır inşallah 🤗🤲
Mrv2016 minikprensimmm123 anladım canım aminn inşallah. Aynen bu durumum kişiden kişiye çok farklılık gösterebiliyo bende ondan merak ettim sizlere sormak istedim😇
minikprensimmm123 Sevda-23 Canım benimde sabah başlıyor akşama kadar devam ediyor bazen geceleri bile oluyor 🤣
Sevda-23 minikprensimmm123 rabbim hepimizin yardımcısı olsun🤲🏻Ben zamanına takıldım yani😅herkesin konya benimki niye Anya 😅😅
Sevda-23 Mrv2016 öyle düşünme canjm görümcemde hamile çok şükür 1 gün mide bulantısı nedir bilmedim diyo ve gayet sağlıklı bi kızı olcak 17. Haftasında
Mrv2016 Sevda-23 tşk ederim canım hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun. Salı günü kontrolüm var zaten
azraaaaa minikprensimmm123 aynen öyle canım sağlıklı bir şekilde gelsinlerde gerisi önemli değil geçiyor öyle böyle 😊
Ugur_bocegi001 Mrv2016 Ben 7. Haftaya girdim ilk bulantı ve istifra mı sabah yaşamıştım geçti o hafta Haftadan sonra her sabah istifra ediyordum. Benim bebeğimin cansız olma şüphesi vardı Doktorum 7+1 de gittiğimde ilk bulantın başladı mı diye sormuştu İstifra ettiğimi söyleyince çok iyi bebek gelişiyor demek demişti ve sonra kalp atışını duymuştuk. Endişe edecek birşey değil aslında sebebi tam olarak bilinmiyor bildiğim kadarıyla ama doktorum bana iyi diyordu