Yasmer123 Ya sıra bize geldi artık hayırlısıyla kucagimiza alalim bizim biraz erken doğum risklerimiz var ama yinede martı görücez sizlerin ne gibi şikayetleriniz var 😍
_koala Yasmer123 bizim biraz dikişlerimiz gerilmeye başlamış doktorumuz dikiş bölgesinde agrı hissedersen gel dedi 10 Mart gibi doğum bekleniyor bakalım 🥰 sağlıklı hayırlı bir şekilde gelsinler inşallah 💕
glcn_1289 Yasmer123 belim de ve kasıklarımda çok ağrı oluyor artık bakalım bebeğimiz ne zaman gelir artık uygulamaya göre 11 mart 💙👼
defne09 37+4. Daha gelmesine var gibi duruyor. Ağrı, sancı da yok. Çok rahat geçiyor. Bakalım ne zaman gelecek benim kız😊
BebegimleYeniHayat_34 Yasmer123 36 haftalığım benim de son tarihim 25 Mart gözüküyor bakalım hayırlısı ile 🙏🏼Şuan iyiyiz bel ağrısı uykusuzluk dışında ve sık idrara çıkma🙈
_Ftma_ Yasmer123 37+2 19 martda gelcek diye hesapladi doktor ama Allah bilir☺️Agrim oluyor hafif hafif yoksa iyiyim
defne09 _Ftma_ özel birşeyler yapıyor musunuz. Benim 17 mart görünüyor. artık hafiften başlamak istiyorum
kuzeylianne Yasmer123 benim son 10 gün. 10 Mart görünüyor😅 eğer o zamana gelmezse doktor suni sancı veya duruma göre sezeryanla alacak. Geleside yok gibi zaten 😅🤦🏻♀️
Yasmer123 kuzeylianne ya bizim suyumuz sınırda 1 gün hastanede yattık şimdide 3 günde 1 gidiyoruz sezaryan mi olur bilmiyorum 36+3um
kuzeylianne Yasmer123 hiç fikrim yok maalesef. Ama bizim suyumuz ve gelişimimiz iyimiş. O yüzden beklıcez hala açılma olmazsa muayene, suni ve sezeryan şeklinde ilerlicez dedi. Allah yardımcımız olsun.☺️
ADamla Yasmer123 normalde 25 mart görünüyordu ama bizimki de sabırsız sanırım. İki gün önce bir şeyimiz yoktu dün hareketsizlikten dolayı gittim sancılarım başlamış meğer 1 cm açılmam varmış. Bir de kordon dolanmış 😔 25 martı zor bekleyeceğiz gibi görünüyor.
Yasmer123 ADamla bizde öyleyiz 23 mart gözüküyo ama bekleyemeyiz büyük ihtimalle bebiş nasıl kilosu falan