Hatice3 Nergs199 bence 11. Haftada gidin ikili taramasınada bakmış olur ultrasonda ense kalınlığı burun ölçüsü falan
seymen Nergs199 Gitmelisiin, her şeyi düşünerek, mantıklı olarak gitmelisiin. İlaç verir, vitamin verir, gelişimini takip eder ona göre yol alır. Korkularını bi kenara bırakıp bebeğin için gitmelisin.
Minigininannesi Nergs199 siz doktorunuzu dinleyin bana 12. Hafta dedi belki sizde farklı bir durum gördü o yüzden tekrar gel dedi gitmelisiniz bence 😊
Nergs199 Hepiniz haklisiniz kızlar tesekurdrim yorumlarınız için biraz korkudan bu onyargilarim doktorun dediği gibi 3 hafta sonra gtmmm en dgruu şu olucak😊
Prensesininannesi Nergs199 her şeyin normalse ayda 1 kere yeterli oluyor ben bebeğimi özlediğim için birde ek olaak acile gidiyordum sık sık değil belli aralıklarla ultrasondan biley olcağını sanmıyorum zayrn bazı doktorlardanyakın zaman olmuş diyr bakmıyolar
Prensesininannesi Nergs199 söylediyse git canım zaten fazla olduğu zaman kendileri almıyolar ultrasona ki kanına felan bakıyolar ediyolar ilk aylar yanlış hatırlamıyosam
Nergs199 SevdaPlt pıhtılaşma olduğunu nasıl anladilar. Bn doktora sordum kan pihtilasma sorunum varmı bakanilirmisiniz diye oda dedi hamileyken bakilmiyor dediu
SevdaPlt Nergs199 hatta ordaki doktor dedi nie göndermişler 3.düşükten sonra bu test yapılır die iyiki ilkte yaptım
Hanif Nergs199 hayırlı olsun canım ama doktorun ilk randevudan sonra sana Bilgi vermedi mi? Çünkü gebeliğinin durumuna göre senin randevularının sıklığını belirler.
Nergs199 Hanif yooo ben kaç doktora gttysemde bna hiç bisekılde bilgilndrmediler. Hatta Bn kendim arastrdim bnim de dusugum oldu acaba diyorum kan pihtilasma si yuzundenmi diye .doktorlara soledim bakılsın diye onlar da diyo bu merkezin başına geliyo her 100 gebenin 70 ı böle düşük oluyo 3 tane dusukten sonra bakıyoruz arastriyoruz dediler .kaç doktora gttysem hep böle dediler hiç arastrma yapılmadı .çok şaşırdım şimdi size
Hanif Nergs199 canım ben şaşılacak birşey söylemedim her ne olursa olsun ben hamile olduğumu öğrenince doktorumu seçtim gittim ultrasonla baktık gerekli konuşmayı yaptı bir ay sonra görüşürüz dedi. Yani sen doktora gidince muayene olduktan sonra doktorun sana 15 gün sonra da gel diyebilir 1 ay sonra da ama onun söylemesi gerekiyor işte bir sonra ki randevu tarihini asıl ben buna şaşırdım 🤦🏻♀️
SevdaPlt Nergs199 valla özele gidiyorum doktorum hep aynı kürtajı yapan direk gönderdi zaten devletteki laf yaptı 3.düşükten sonra yapılıyo vs ben yapmak istiyorum dedim sanki onların umrundamı
Nergs199 Hanif bir önceki kişiye aslında Bn o yorumu yazmıştım yanlislik olmuş size yazmisim yorumu 🤔
Hanif Nergs199 bende yorum yaptıktan sonra farkettim canım. Sana tavsiyem aile hekimine git doktoruna de ki şeker yüklemesi için açlık tokluk şekerine baktırcam de ben onu eczane de yaptırdım. Sonucu doktoruma whatzapp san attım ama aile hekimim baktı ilk başta normal dedi hatta sağlık ocağındaki ebene de gösterebilirsin sonucu canım ama doktorunun numarası varsa whatzappdan at ona göre Bilgi versin.
Hanif Nergs199 bide kansızlığıma da bakmıştı doktorum herşey normal çıkınca yaptırmadı şeker yüklemesini
Nergs199 Hanif aile hekimimdeki bi hemşire var hiç yardımcı olmuyo bilgiszmidr nedir tamda anlamadım zaten bide erkek hiç gidesim bile gelmiyo aile hekimine😫