Selcanoran Pink1122 bende adete 2 gun kala erken test yaptim aynen de boyleydi cok silikti 1 gun sonra kan verdim beta 110 cikti 1 hafta sonra yine kan verdim 3500lere ulasmisti ama suan kese var bebek gorunmedi 7 haftaligim
Rmysmt mrsflowers canimm seninle aynı ilacı kullaniyoduk simdi sayfana girip bi bakayim dedim aklima geldin bu ay güzel haber aldın mi diye su mesajina ne kadar sevindiim insallah hayırlısıyla guzel sonuçlar alırsınnn darısı banaa🙏🏻😍
mrsflowers Rmysmt aaa evet canım ilacı bitirdiğim gün yumurtlama günümdü o ara hemen kalmışım inşallah darısı sana 🥰🥰
Pink1122 mrsflowers evet canimmm pzar gunu 18 cikti iki gun sonda 60 cikti cok sukur rabbime senin iki gun sknra kac cikmisti😅💜💜
Pink1122 mrsflowers canim bence degerin cok iyi masallah suphanallah rabbime cok sukur saglikla buyumeye devm eder insallah sennkide benimkide canim benimmm duani eksit etme benegin den 💜💜💜💜💜
Pink1122 mrsflowers 2 gun sonra tekrar kan ver canim doktor banada yine iki gun sonra kan ver demisti
Minederin Pink1122 ben tam adet gununde test yaptim aninda iki cizgi net çıktı sizinde buyuk ihtimal var daha cok heni diye cizgi silik çıkmış bi hafta sonra tekrar deneyin yada gidip kan verin
Ecrinsu Pink1122 Pink1122 Mrb cnm sonucun ne oldu bende 2 gün üst üste yaptım ayni seninki gibi cıktı ikinci çizgi ama normal kaset testleriydi
Pink1122 Ecrinsu canim kan verdim pozitif cok sukur siliklik varsa muhakkak gebesindjr allahin izniyle inslalah