mucizemsin-21 Pink1122 çok sevindim senin adına İnşALLAH herşey yolunda giderde sağ salim alırsın kucağına kuzum🥰
ogrencianne35 Pink1122 gözün aydın arkadaşım tebrik ederim 😍 çarşamba tekrar kan vermeyi unutma 💐💐 2 günde 2 katına çıkmış olması lazım doktorun söyledi mi
Pink1122 ogrencianne35 tabiki soyledi bende biliyorum zaten canim kani dun verdim yani pzar gunu verdim ikimci kanida yarin vericem hayrlsyla saglikla olsun insallah allah razi olsunn🌹💜💜
Morperi Pink1122 2 gün sonra da 60larda çıkmıştı 😊 keseyi görmek için yaklaşık 1 hafta beklemiştim..inşalalh sağlıkla devam eder 😍
Heval733 Pink1122 benimde Adetime 5 gun var bu sabah test yaptim hic cizgi dahi yoktu ama siz hamilesiniz cnm
mrsflowers Pink1122 canım ben bugün 5 tl lik testlerden yaptım kopkoyu çift çizgi çıktı 🥰🥰 yarın adet günüm
AybukeA Pink1122 bence var hamilesiniz, benim de böyle silikti ve 1 gun gecikmisti adetim. Adetiniz gecikince birde kan testi verin 😊 ben kan testi vermem gerektiğini bilmiyordum 6 gun gecikmeyle ultrasona gitmiştim 😅
Pink1122 mrsflowers cok sukur canim saglikla buyusun karninda vakti gelincede saglikla al inaallah kucagina 🌹🌹😅💜💜
mrsflowers Pink1122 canım ben bugün tekrar kan verdim bakalım değerler nasıl dün koyu çift çizgi gördüm çok şükür 🥰 sende tekrar baktır
Pink1122 mrsflowers canim yaotridim bugun tekrar yarim saat sonra cikacak insallah sonuclarr senin ilk beta hcg degerin kacti 🌸🌸💜💜💜
Rmysmt mrsflowers canimm seninle aynı ilacı kullaniyoduk simdi sayfana girip bi bakayim dedim aklima geldin bu ay güzel haber aldın mi diye su mesajina ne kadar sevindiim insallah hayırlısıyla guzel sonuçlar alırsınnn darısı banaa🙏🏻😍
Pink1122 mrsflowers evet canimmm pzar gunu 18 cikti iki gun sonda 60 cikti cok sukur rabbime senin iki gun sknra kac cikmisti😅💜💜