Pink1122 Samire008 inslalah canim rabbim sanada nasip etsin en kisa zamanda hayrlsyla saglikla inslalah💜💜💜
ecemp161013 Pink1122 ben yaptım aynı böyleydi hatta fotoğrafta çok cok zor görünüyordu bundanda acikti ve sonuç 15. Haftamiz darısı basina 😍 2-3 gun sonra tekrar dene ben öyle yaptım adete 1 kala tekrar denedim sonrada kan ver 💕
Sibeldnmz Seni boşuna heyecanlandırmak istemem benim testim senin kinden biraz daha belirgindi muhtemelen sende hamilesin git hemen kan var kanda çıkar emin olursun sende
Mlkrfk Pink1122 gününüze 3 gün varmış ama normal kaset test te de çıkmayabilir şu an bi 4 5 gün daha geçse netleşir ya da en kesin sonucu kan tahlili vermek
Ebru1234 Pink1122 ben erken gebelik testini adetim 2 3 gun gecmisti yaptim tek cizgi cikmisti. Sonra 1 hafta gecince klasik yestlerden yaptim silik cikmisti.
[silindi] Pink1122 Bende adetimin gecikmesinin 3.ncu günü erken gebelik testi yaptım bende de silik çıkmıştı tabi silik olmasına rağmen direkt görünüyordu. Bence siz hamilesiniz kan testi verin
Mavi_- Pink1122 hayırlı olsun canım benim çok sevindim sağlıklı bi şekilde sağsalim kucağına almak nasip olsun inşallah 🙏🥰
Fatma12345 Pink1122 yok benimde aynı bu şekildeydi 😊🙏tabi yarın hemen git kan ver 2 gün arayla takip et yükseliş varmı diye hayırlı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasıp etsin inşallah 🤲