kedidirokedi Merve3460 25 haftalığım 5 kilo aldım 😬 daha çok alıcam gibi tatlı krizleriniz oluyor mu sizlerinde kan şekerim düşüyor hemen çikolata kek ne varsa yemek istiyorum yiyorumda 🙄🤦🏻♀️
Merve3460 kedidirokedi yaa çok yiyordm bende ama 2 hafta önceye kadar çünkü bebegin suyu çok dedi detaylı ultrason da seker olabilir deyince bıraktım korkuyrm yemeye
Gif kedidirokedi şeker yüklemesinden sonra bir hafta boyunca tatlı krizleri ben de yaşadım🤭 devamı gelmez umarım 😄
Yagmuryd Merve3460 ya ödeminde etkisi vardir bence dikkat edelim olmazsa yapacak bisey yok bebekler saglikli olsun :)
noktaninannesi 23+4 bende hiç kilo almadım 56 kiloyla hamile kalmıştım ama maşallah oğluşumun sağlığı yerinde ☺️
Melikeolc Merve3460 bende 25+5 oldum 5-6 kilo arası aldım başlarda vermiştim tabi onun etkisi İle hamile kaldığım kiloya yakınım hala
Gif Merve3460 25+3 üm 4 kilo almışım.Bu aylardan ziyade son ayda kilo artışına dikkat edilirse bir sorun olmaz bence 14 kiloya kadar normal kabul ediliyor.🌸
Emoztrk Merve3460 en son bir ay önce tartıldım 9.5 kilo almıştım iki gün sonra doktor kontrolum var inş çok almamışımdır
Semashbl Ozge3747 demin okudum sizinki normal sınırda 25 haftada 5-7 arası olmalıymış ben de 25+0 bugün 8 aldım 🙈 inşallah fazla almayız bundan sonra bebişlerimiz alır 🤭
Ozge3747 Semashbl Normal standartlarda ama ne kadar az alsak o kadar iyi, şimdiden 7 kilo aldıysam son aylarda daha fazla alınıyor. Ben çok kilo almak istemiyorum.
Minikmucize33 Merve3460 24+0 9 kilo almışım nasıl aldım anlamıyorum 🙇🏻♀️ Herkes sadece göbeğin çıkmış diyor görünürde kilo da yok doktorumuz kızmasa hiç bir sorun yok da kilo konusunda bayağı hassas
aysegulbey01 Minikmucize33 napıcaz bilmiyorum günlük yediğimiz fazla porsiyon meyve bile kilo aldıyorumuş normal doğuma engel olmasa kilo umrumda değil 🤦🏻♀️