Yagmuryd Merve3460 beni doktorum uyarmadı kilo konusunda ama keşke uyarsa belki tutarim kendimi tatlıyı kesip dikkat etmem lazım artık nasıl olcak bilmiyorm😁
Merve3460 Yagmuryd 1 haftadır tatlı ve ekmeği baya azalttım ama 1 kilo almsm bebek baya iri olcak herlde benm 🤣
Sedagmlksz Merve3460 23. Haftamdayım 8 kilo aldım doktorum çok aldın diye uyardı moralim bu konuda biraz bozuk toparlamaya çalışıyorum🙄
Btlerva Merve3460 25+6 haftalık olduk bizde 4 kilo almışım bende canım ilk gebeliğimde de çok kilo almamıştım bunda da inşAllah almam doktorum ideal kilonun 9-11 arası olduğunu söylemişti pek te dert etmiyorum açıkçası ben kiloyu zaten doğumdan sonra hemen gidiyo yarısı sağlıklı olsunda bebişler
Mery28 Merve3460 24+1 38.5la hamile kaldım 45.5 şu an. 50 küsürle doğururum gibi. Bu ay 4 kg aldım 5 ve 6. Ay arası
Yagmuryd Merve3460 ya ödeminde etkisi vardir bence dikkat edelim olmazsa yapacak bisey yok bebekler saglikli olsun :)
Sedagmlksz Merve3460 yürüyüş yapmıyordum ben yürüyüşe başlıcam ekmeği tatlıyı kestim o şekilde bir ayar tuttturmaya çalışıcam bakalım😅
34_21_23 Merve3460 23+4 te doktora gittim 8 kilo almıştım dikkat et dedi. 25+2 oldum 12 gün oldu dikkat ettiğim için hala aynı kilodayım artık dikkat ediyorum. Beyaz ekmeği tatlıyı abur cubura kestim kendime dur dedim.
glnzem Merve3460 26 hafta olduk bugün toplamda 8 kilo almışım ama asla 8 kilo almış gibi durmuyorum aynada bakınca 😁🤷🏻♀️
glnzem Sedagmlksz hahah bilemiyorum inan ki. Ama ödemim var benim ellerimde falan bence ondan öyle çıkıyor tartıda 😊 eşimde şaşırdı o kadar almamışsındır ya hiç belli olmuyor diyor 🤷🏻♀️
rmdfile Merve3460 24+2 hiç almadım 😐 tansiyon hastasıyım ilaç kullanıyorum her istediği yiyemiyorum. Sizler ve bebekleriniz sağlıklıysanız kiloyu sorun etmeyin lütfen bir bayanın en özel zamanları🤗 doğumdan sonra verirsiniz Allahın izniyle 🤗 almış olsaydım da hiç kafama takmazdım hatta istediğimi yiyip kilo almak isterdim 🤗
Mlkrfk Merve3460 20 haftaya kadar hiç almadım nasıl seviniyordum almayacağım ben yarıya kadar almadım yarısından sonra en çok ne kadar alabilirim Ki sanki diyordum 😂😂 22 de bir başladım almaya 58 le hamile kaldım şu an 65 kilo oldum 27 haftalığım AB’ye cümbür da yemiyorum yemek te fazlaya kalmıyorum ama hareket sıfır düşük tehlikem olduğu için. Hiç hareket yok yiyip içip yatıyorum bu gidişle 75 le giderim doğuma ki çok fazla nolur bilmiyorum 🤷♀️
Zelisanne Merve3460 ben de 24 + 5 teyim 10 kilo aldım 😳😁 doktorum bol yürüyüş ve karbonhidratı azalt dedi , normalde hergün yoga yapıyorum 3. Ayımdan itibaren , görünürde sadece göbüşten almış gibi görünüyorum ama 10 kilo fazla aldım gibi 🙄
Minnosunannesiii Merve3460 ben zaten kilolu hamile kaldım sağlıkocağına bebek bildirisi yaptığımda 83 kiloydum ama boyum filanda kötü değil hiçbirzaman kilolu kısmına girmiyordum yani beni gören 65-70 kilosun dur diyordu şimdi 28+6 günlük olduk 87 kilodayım ama bu süre zarfında zayıfladım önce baya midem çok kötüydü üstüne bide corona atlattım