Krizantem_ Sudeeee Ben nigar güler e ilk haftalarimda bir kere acil durum da gittim hiç memnun kalmadım konuşmaları tavrı çok tuhaftı. Naile hanıma gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim .
ezos Krizantem_ ilk dogumum Naile hocada oldu çok ta seviyordum kendisini ama sonradan bakınca düşününce beklentiler değişiyor galiba yoksa çok tatlıdır
Sudeeee Krizantem_ bana da tuhaf geldi yarın son kez gidicem daha sonra normal başka bir doktora gideceğim Rabia hanıma
Dryalp ezos selcuk söylemez gittiğim doktor cok memnunum sağlık sorunum var cok ilgili doktor devamlı gidersen 150tl özel muayene yeri doğumum olacak martta anlaştığı hastanede 4500dedi bence uygun daha fazla sanmıstım
ezos Dryalp hangi hastanede yapicaksin doğumu bir de tahlillerimi nerde yaptiriyorsun muayene ücretinden çok tahliller tetkikler tutuyor😬
Dryalp ezos medicabilde olacak insallah tahlil felan para tutmadı sağlık ocağında genelde yaptırdım☺️İkili taramayı devlette yaptırdım sadece kan verdım doktorum baktı yönlendıriyor söyleyince ayrıntılıya para verdim bi başka yok☺️
Simge16 ezos bende naile hanıma gidiyorum ama birçok soruyu sormadan geri döndüğümü farkettim kendisi normal doğum yanlısı mı acaba
ezos Simge16 evet pek fazla konuşmaz sorarsan anlatır dili tatlıdır şeker yüklemesini bile ben sormuştum yaptırıyor muyuz diye ben sorunca yaptıralım demişti benim catim dardı ona rağmen 3700 doğurdum çok zor oldu orası ayrı ama son gün bana bıraktı ne diyirsan öyle olsun dedi sezaryen mi normal mi ben de deneyelim dedim normali bunun cevabını bana bırakmasını istemezdim mesela şöyle olursa böyle olur böyle olursa şöyle olur ayrıntılı anlatmasını isterdim uzun uzun muayeneler olmuyordu ama yine de tuhaf bir şekilde kadını çok sevmiştim
Simge16 ezos banada aksine şeker testi yaptırmadı tokluk şekerini ölçtür dedi sağlık ocağında mesala ölçtürdüm ama sormadı bir daha nasıl çıktı diye. Bir daha aklıma gelen soruları yazıp gideceğim zaten muayaneler kısa sürüyor bu yüzden insanı endişelendirmediği ve sakin bir ses tonu olduğu için devam etme kararı aldım bende. Ama bakıyorum herkes doktorların numarasını almış vs pek ilgi alaka var ben onu pek göremedim😕
Zeynepvesina ezos esentepede gönül doyran hanıma gidiyorum muayene 190 doğum 4000-5000 arası değişiyo
gulsenomay Bende yıldırım doruka gidiyorum fatma güray doktorum gayet memnunum 140 muaynesi 32+3 günlük hamileyim♥️🙏🏻
Azrabuglem16 Ben medical park gidiyorum ve başından beri memnunum emine emsal ve sibel özsoy bunlar i gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim
Melek1980 Krizantem_ WhatsApp numarası verdi, istediğin zaman odanın numarası zaten var, acil bir durum olduğunda zaten direk hastaneye geleceksin dedi
Sudeeee ezos canım ben Rabia hanıma gideceğim instagramdan baktım cok başarılı bir doktor yorumları falan olsun cok hoşuma gitti
Ferahcansmome Emre Uysal’a gidiyorum canım. 400 TL muayene, 8500 TL doğum. Bir tık yüksek ama hem çok ilgileniyor, soru işareti bırakmıyor hem de covid döneminde hastaneye gitmemiş oluyorum.
iremgun ezos aslında o pakette sadece 9 muayene ve doğum ücreti dahil bu hem kağıtta yaızyor hem de bilgiler verilmişti. Size yanlış bilgi verilmesi kötü olmuş. Doğum paketini iptal ettiler mi peki geri ödemenizi alabildiniz mi?
ezos iremgun 9 ekstra muayene acil ücretsiz ambulans sınırsız ayakta tedavi yatarak tedavi bunlar da yazıyor ama acile serum yaptırmaya gittim ondan bile para istediler iptal ettirme durumda aylık kesilecek dediler şu anda karar aşamasındayız daha iyisi daha uygunu olmayacak gibi doktor kabul ederse tahlilleri dışarda yaptırıp götürelim diyoruz bilmiyorum kafam da çok karıştı evde doğurmaya karar vericem galiba 😁😁
ezos iremgun siz hastanede mi gorustunuz biz sigorta şirketiyle görüştük telefonda aracılı gibi oldu kız özür dilemiş sigortacıya eksik bilgi verdik diye çok sıkıcı bir durum
Simge16 Melek1980 ben hiç numarasını bile istemediğimi farkettim. Peki acil bir durumda gece doğuma gittiğimizde kendisi mi gelecek yoksa nöbetçi doktor mu ilgilenecek hiç konuştunuz mu
Krizantem_ Melek1980 Bana odanın numarasını vermişti cep no istemedim sadece 2 kere aradım odasından ulaştım. Riskli gebelik yaşamıyorum ama doğum haftam yaklaştıkça isterim nosunu
ezos Simge16 evet evet çok sakin telaş yaptırmıyor ama numarasını vermiyor yanındaki sekretere ulaşıyorsunuz o doktora soruyor mesai bitince de size dönüş yapıyor sekreteri