Mrvgl yok bence beyazlara 😁
Renk koruyucu mendil?
Mrvgl mendil nerden alınıyor her seferinde mendilmi kullanmak lazım
Mrvgl canım beyazlarda dahil mi ?
Birbebeginblogu trendyolda var dr.beckman renk koruyucu mendil diye
cansuyldz33 tamam bakayım
cansuyldz33 bende ayrı ayrı yıkadım beyazlar açık renkler koyu renkler diye. Ve renk koruyucu mendil koydum aslında mendilin amacı renkli ve beyaZ I bir arada yıkamak ama ona rağmen cesaret edemedim ilk yıkamam olduğu için. Biraz kullansam muhtemelen atarım. Ama mendil çok iyi oluyor ayırsanız bile bazı iki renkli kıyafetler güvende oluyor. Bugün kayınvalidem denden gelen kundak ve nevresim gibi şeyleri birlikte yıkadım mendil koydum mendil kızarmıs. Yani bişey boya vermiş ama kundaklar felan beyaz duruyor. Tavsiye ederim zaten çok ucuz bişey.
cansuyldz33 ben normalde de kullanıyorum memnunum 🥰🧡💙
Birbebeginblogu ya ayrı yıkasak bile bazı iki renkli koyafetler geçiriyor mesela benim beyaz bir tuniğim vardı kenarları siyah. Beysz yerleri gri oldu yıkanınca. Baştan bilsem onlara bile mendil kullanırdım. O yüzden bebeğimkileri hem ayrı yıkadım hem mendil kullandım ☺️
Syr bende alayım madem öyle
Birbebeginblogu marketlerde de var. 6 mı 7 mi öyle bi fiyat ☺️
Syr saol canım😍😍
Syr ben hic görmedim marketlerde siz nerden aldınız
Syr bide hangi marka :)
cansuyldz33 ya migrosta kesin vardır ama ben bulunduğumuz ilçede normal bir marketten aldım. Dr beckmann marka. Ama başka markada vardı
Birbebeginblogu Yerel bir marketten aldım. 8nliraydi. 6 tane falan var içinde. Rossman da da var.
cansuyldz33 İki ayrı makine yapmamak için beyazları da attım ben renklilerle. Tam doldu . Kıyafetlerden önce mendili koyuyorsunuz kazana.
cansuyldz33 Bundan sonra görürsünüz. Algida secicilik 😃 ilgilenmedgimiz için görmüyoruz , deterjan bölümünde var marketlerin
Birbebeginblogu Genelde kullancam ben. Çünkü ilk yıkamada bir şey renk vermiş ki mendile bulaşmış kırmızılık
cansuyldz33 siyahlar hariç kullandım benek kıyafetleri solmuyor zaten genelde