Birbebeginblogu indirimleri takip et güzel kampanyalar oluyor
Lohusa pijaması
Birbebeginblogu su anda penti de güzel indirim var bak istersen hemen 50-90 TL civarina onu düğmeli falan takimlar var
DemirleHayat bakayım
Birbebeginblogu penti de var instagramda bibulittlee ve lohusa sepeti sayfalarında çok güzel takımlar var onlarda biraz daha pahalı ama indirim gelince güzel düşüyor
Minnosunannesiii tamam cnm bakayım instaya🥰 eklemek istersen ismimle aynı 👍🏻
Birbebeginblogu 2 tane aldım ama lohusa değil normal düğmeli pijama takımı yeterli diye düşünüyorum
058elf olablr evt
Birbebeginblogu zenne diye nette site var güvenilir mi bilmiyorm ama pijama takımları uygundu hatta kısa kollularda vardı bakmak istersen canım fikir olsun 🌸
058elf tamam canım bakayım cok saoll
- Düzenlendi
Birbebeginblogu 1 takim normal pijamaniz olsun zaten 1 gece yatiriyolar dogumdan sonra ertesi gun ciakrtiyolar sizde ve ebebekte bir sikinti yiksa ben valiz hazirlamustim 1 takim pijama takimi koydum 1 tane uzun hirka 1 tane yelek patik kydum 1 takim da hastaneden ciksrken cocugu rahat emzirebilecegim bi kiyaft koydum hastanede giyeceginiz terlik cok rahat olsun terlik pecete sivi sabun kiydum ama bu sefer kasik catalda koymayi dusunuyorum malum korona var bualsiklar hep makinada yikaniyor belki hastaneden hasate eye degisiyodur bazi hastanelee plastik kasikatal kullaniykdur belki benim dogum yaotigim hastanededs dedismistir ama yinede koyucam 2 tanede normal esofman koydum pijama takiminizin hirkasi olursa ve ayaklariniza kadsr. Olup her yerinizi kapatirsa cok iyi olur diye dusunuyorum benim hastaneye yatisimi yapiklarinda ordan elbise gibi bosey verdiler hafif diz altimdaydi ve yarim koldu cit citliydi ama saglam degildi danar yolu actiklarinda o iyneyi sabitlemek icin kulalndiklari bantlarla yapistirdim elbiseyi uzerime surekli aciliyordu doktorda yuru acilman olsun hareket halinde ol yatma diyordu elbie yuzune karidorlarda yuruyemedim kapaliyim zaten zuyaret saatindede erkeklerde hep geldi baska odalari ararken ziyaretcielr tek tek bakiyolar genelde odalara hoslanmamistim ozmanaki durumdan olk hamoleligimde 2 li lohosa pijama rakimi aldirmistim ama bu sefer 5 li olanlardan aldirmayi dusunuyorum uzun elbiseseli kisa kollu ve uzun kollusu olan uzun hirkasi olan biraz uzun oldu hakkinizi helal edin
Birbebeginblogu ben kaç kilo alacağımı kestiremiyorum temmuza kadar o yüzden henüz bakmadım. Bi alt üst bir de elbiseli olandan sabahlıklı almayı düşünüyorum. Bir de normal eşofman koyarım
Birbebeginblogu bakabildiniz mi o siteye aldınız mı güzel mi malları?