Cumartesi sabah hafif bel ağrısıyla uyandım ara ara gelip giden ağrılar öğlene kadar bekledim geçmedi doktorumla konuştum gel bakalım dedi nstye ilk defa o zaman girdim sancılar çıktı doktorum her hangi bir sıkıntı yok açılma vs dedi ağrı kesici serum taktı doğum yavaşlatmak için hap verdi 5 gibi eve geldim evde sancılar daha da şiddetlendi 9 a kadar bekledim geçmedi doktorla mesajlaştım yatış yapıcaz doğumu durdurmak için dedi gittim serum takıldı açıklık 3 cm olmuş muayene sen sonra nişanım da geldi benim ağrılar bir türlü geçmedi gece 3 oldu ve artık doğum yapacağım kesinleşti açıklık 4 cm artık sancılara dayanamıyordum epidural yapalım dediler tamam dedim epidural takıldı takılırken bi kaç defa çıkarıp taktı doktor o yüzden çok acıdı ama sonrası çok güzel hiç bir ağrı yok sabah 6 da ilaç etkisi geçince tekrar yapıldı sabah 8 de doktorum geldi açıklığa baktı 6 cm dedi güzel ilerliyor dedi 8 buçuk gibi epidural tekrar uygulandı biraz uyumuşum çok rahatladım 10 15 de doktorum geldi tekrar tam açıklıkla doğuma aldı hiç bir şey hissetmedim ağrı sancı sadece karnıma bastırılması acıdı ama önemli değil 5 dakika belki sürmemiştir doğum çok şükür bugün taburcu olduk epizyotomi yerim çok acıyor ara ara baş aprısı oluyor o o kadar önemli değil ama epiztotomi yeri nasıl iyileşecek çok merak ediyorum inşallah sislerinde doğumları güzel geçer bebeğim iyi çok şükür