Anneyimm2 Kv- ne guzel erken ogrenmıssınız darısı bize ınsaalh saglıklı olsunda bende kız cok istiyorum
Anneyimm2 Asyaayaz1 ben hep ac gidiyorm hıc bısey yemiyorum 16 haftalıkken 3 lu tarama yapılcak o zmana oyle yapıyım
Asyaayaz1 Fadime_56 eski kafa işte ben oğlumda çok güzeldim şimdi kızım oluyor çok çirkinleştim ama bunun cinsiyetle Alakası yok cnm hormonlar vs kaynaklı 🌸
Dyg61 Anja bizde 15+4 olduk geçen hafta kızımız olacağını öğrendik 🧡🧡karnım sabah 10 hafta akşam 30 hafta 😄
Anja Dyg61 cok sevindim rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin! Inanin benim karnimda oyle sasiriyorum bagzen sanirsiniz doguma gidiyorum aksam ustu😁
Neslii616161 Fadime_56 canım yüzün bozulmuyorsa erkek derler o kadın yanlış biliyor sanırım yüzün bozulursa kız derler annenin güzelliğini alırmış diye
Fadime_56 Neslii616161 hayırlısı olsun da kız erkek nasip sağlıklı olsun yeter doktordan çok biliyo ya o kadın umrumda değil 25gun vr dhaa kontorole meraktan çatlıyorum
Minikbebek25 Anja bizde 15 olduk hamdolsun kontrolümüze daha var cinsiyet henüz ogrenemedik sürekli açız 🤭 hareket hisseden var mı? Bana hep soruluyo yok diyorum inanmiyolar 🤷
sacmalamakizim Minikbebek25 ultrasonda hareketli annemde sasiriyo nasil hissetmiyosun anlamiyorum diyo 😂
Anja Fadime_56 Fadime_56 rabbim hayirlisi ile yavrunu kucagina almayi nasip etsin, bu donemde sagdan soldan duyumlari bir kenara birakip yavrunu kendini dusunmelisin. Kiz veya erkek cinsiyet ne olursa olsun anneler herzaman guzeldir!
Anja Bal00 insallah rabbim gonlunuze gore versin, bende eger nasip ederse rabbim onumuzdeki hafta ogrenecegim💙
Anneyimm2 sacmalamakizim bende ınsaalh 3 lu tarama yapılcak o zmana ogrenırım saglıklıca kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbım