Ilaydaylmn ben 73 kiloydum boyum 1.53 8 kilo verip öylr gittim pcos vardı bende. Öykümü anlatırken tüp bebek doktorum çok kilolu değilsin problem olacak kadar dememişti. İyi ki vermişim o kiloları diyorum. Daha yeni yolu yarıladık çok şükür eski kiloma ulaştım. Gebelik takibimi yapan doktor pcos için geçmişte gittiğim doktordu. İnsilün direncime baktır ıyor belirli aralıklarla. Aile öyküsü+pcos+safra taşı+kilo olduğu için çok şaşırıyor. İlk değerim için çok iyi bir değer dedi. Sonra tekrar baktıracağında çok karbonhidrat yiyorum hiç durmuyorum dediğimde yüksekse bile çok yükselmez dedi. Sonuçları görünce beklediğimden çok daha iyi gidiyorsun dedi. Ya bir şey yemiyorsun ya da yiyorsun birşey yapmışsın sen diye takılıyor bana. Kilonuz nedir ne değildir bilmiyorum ama özellikle vücut yağ oranı çok önemliymiş. 10 kilo 3-4 ayda çok rahat verilir. Hem de siz denileni yapmış olursunuz siz de rahatlarsın. Ama vaktim yok diyorsanız bilemem. Ben yürüyordum duymuşsunuzdur mutlaks chloe ting diye biri vardı onun videoları ile spor yapıyordum evde. Hala kilolu olsam da benden beklenmeyecek dinçlik ve hızdaydım. Tavsiye ederim kesinlikle.