Sbry45 [silindi] kafamı kaldıramadım bugün uykudan ilaca dün başladım ya gece yatarken 2 tane mi alıyosunuz
Bsrdgny Sbry45 yok folik asit kullanırken yaşamadım gaz sorunu ama son 1haftadır yaşıyorum.süt içiyorsanız ondan da olabilir.
Sbry45 Mavideniz26 benim doktorum seruma zofer yazmış ama hap olarak prilam verdi bugün iyi gibiydim ama bakalım yeni başladım
[silindi] Sbry45 evet geceleri 2 tane alıyorum. Ben çok uyuyorum. Başlarda çalışıyordum işyerinde falan bile uyuyordum. Hamilelik zor geçince işi de bıraktım. Hep evde olduğum için o kadar uyku beni rahatsız etmiyor artık. Ama evet uyku yapıyor.
Sbry45 [silindi] bi şekilde geçiçek bu dönem bende çalıştığımı düşünemedim bu dönemde çok zor Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🤲🏼
Sinemtnm MinikMucizem23 ben 18. Haftadayım daha da geçmedi kusmalarım hatta dün ölüyorum heralde artık dedim O derece 😔🤦🏻♀️ sadece 16 ya kadar bir lokma yiyip içemezdim 17 ye doğru birazda olsun bir iki şey yiyip su içebilmekte başladım , buna da şükür 🤲🏻
Maviapril Sinemtnm bende ayni haftalarda az da olsa yemege basladim. Sabahlari bulantilar ve kusmalar devam ediyor. 25 hafta oldu hala devam . Acayip kokuyor hersey Yumurta bile yiyemiyorum patates bulgur yiyerek 25 haftaya geldim. Sonumuz hayirla gelir InsAllah
Sinemtnm Maviapril amin amin canım inşaAllah bende aynı şekilselim düşün ekmeği kurutsam bile afedersin kusuyorum miğdemi bulandırıyor Rabbim sağlıkla şu süreci atlatmayı nasip eylesin 🤲🏻🤲🏻