_Mother_ Esosun benim kızım da o şekilde hiç durmuyor maşallah aynı haftadayız acaba kaç haftalık iken doğum yapacaz çok merak ediyorum 😃 bu kadar hareketliler birde heyecan kaplıyor beni 😂 😂
Esosun _Mother_ ben de çok merak ediyorum yaa ne zaman doğum yapcaz nasıl doğum yapıcaz 😍 meraklarla ve süprizlerle dolu bi hamilelik zaten benimkisi 😁
Omerhatice Esosun ofd hemde nasil kizz 2 gündür babasıda hissetmeye basladi hadi kızım geldim diye sokuluypr yanıma bazen fazla nazlı oluyor çatlatır babasını babasi elini çekince gümbür gümbür 😂😂
Melek_moms Esosun amin canım inşallah benimde pazrtesi doğum insllah sezeryan ay inşallah büyümüştür bana minicik geliyor Rabbim bize bagislasin evlatlarimizi
Esosun Melek_moms ayy kolayca doğur kucağına sağlıklıca al inşallah canım benim 🤲🏼 Darısı da bizlere😍🤲🏼
Mucizeanne01 Esosun bizimde öyle ya eşim bakmıyorken içerde tepiniyor eşim gelince duruyor kıpırdamıyor bile zilli eşim gidince gene coşuyor 😂allahtan bu birkaç gündür eşim yakalıyor elini koyuyor sert tekmeler yiyor 😂
Esosun Mucizeanne01 bizde de birkaç tekme yedi ama benim hissettiğim gibi hissetmek istiyor eşim de 😊 çok meraklı 😍
Ebrar3435 Esosun anladım teşekkür ederim rahatlattin beni ilk bebeğim ondan pek bilmiyorum 😊Raabbim bebislerimizi bize bağışlasın sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🤲🧿🥰