[silindi] 44Queen 😂 doğum ücretlerini öğrendin mi. Ben Semra hanıma gittim tatlı bi kadın ama ben erken öğrendim gebeliğimi belirtilerim var deyince beni aşağılar gibi konuştu sevmedim ben sonra
44Queen [silindi] 3500 , aslında iyi bir doktor bak ben o kadar kustum asla ilaç vermedi başka doktor olsa dayamıştı ilacı bana dayanacaksın dedi dayandım da kesilecek dedi kesildi ilaçla karşı bi doktor hepsi aynı oradakilerin
[silindi] 44Queen tabi önemli ama işte insan ısınamayınca ısınamıyor maalesef. Benim doktorum iyi aslında şu an seviyorum da hastaneden memnun değilim temiz düzgün bi hastane istiyorum eşimde gerek yok doktor iyi olsun da diyo kararsızım
ilknuryakiskan [silindi] ben şuan ersona gidiyorum açıkçası başkasına önermem benim son ayım büyükte sıkıntı yaşamadığım için değiştirmiyorum. İkinciye hamile kalsam gitmem. İlk aylarda vegada dilber hanıma gidiyordum o kadar ilgiliydi ki sorunlarımı sıkıntılarımı biliyor ve beni tanıyordu kesinlikle DİLBER HANIMA git derim. Ben değiştirdiğim için pişmanım açıkçası.
pinaryg Ben de şu an da Semra hanıma gidiyorum ilk başta bende hiç ısınamadım ama sonrasında baya tatlı bir kadın olduğunu fark ettim bende çok kustum asla ilaç vermedi onun dışında Vega hastanesinde Ayşegül hanım var onu da sevmiştim :)
[silindi] pinaryg birde semra hanım numarasını veriyor mu ulaşabiliyor musunuz aklınıza bir şey takılırsa falan
pinaryg [silindi] evet önce folic asit sonra balık yağı magnezyum ferum( demirilacı)ve elenore diye bir takviye veriyor ve evet telefon numarasını veriyor kartını alabiliyorsunuz kan tahlil sonuçlarını da telefon ederken öğrenebiliyorsun gelmene gerek yok ara beni diyor 😊
44Queen pinaryg elevittir o 😇 bana da onu vermişti ben araştırdım daha iyisini buldum başka aldım doktor onayladı daha iyi onu al diye başka devam ettim
[silindi] 44Queen sanırım 100 tl veriyorum muayene için eşim ödüyor emin değilim ama üstü değil. Doğum ücretlerine zam yapacakları marta kadar yeni ücretleri bilmiyorum 3800 demişlerdi