Zyneepemree minikprensimmm123 8+5 im 6.haftada sabah bulantılarım başladı hala devam ediyor onun haricinde covid oldum üstelik idrar yolunda enfeksiyon da var yani bütün aksilikler üst üste geldi ama kanamam olmadığı sürece sıkıntı olmadığını söyledi doktorum
minikprensimmm123 Zyneepemree Geçmiş olsun canım ya senin ki de zor olmuş inşallah yavrularımızı hayrınan kucağımıza alırız 🤲🤲
Ozlemm92 minikprensimmm123 benim doktor direk verdi valla bebeğe de bir zararı yok korkma dedi. Bir de canım içinde probiyotik zencefil folik asit falan olan takviye edici hap verdi yemekle birlikte bir tane alıyorum biraz rahatlattı beni 🤲
Ozlemm92 minikprensimmm123 olabilir canım benim çok dikkat et kendine rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder😍🤲
Ayshem Bel ağrısı bide afedersiniz akıntı var yoğun bir şekilde mide ekşimesi var iştahımda çok yok onun dışında iyiyim şimdilik 🤗
minikprensimmm123 Ayshem Ya aynı benim gibisin bende afedersin akıntı olunca korkuyom bir şey mi oldu acaba diye
[silindi] Karın ağrım ve aşırı derecede şişkinlik var bu şişkinlik nasil geçer hiç bir fikrim yok cok şükür mide bulantım yok sadece yanmam var