Esr_a minikprensimmm123 çok az bulantım var arada adet sancısı oluo tabi bel baş ağrısı da var 😌 bebişim sağlıklı olsunda sorun değil🤗
Ozlemm92 minikprensimmm123 mide 7+6 dayım mide bulantıları kusmalar çok fenaydı doktorum ilaç verdi daha iyiyim ama kabızlık ve inanılmaz şişlik devam ediyor malesef 😔😔
HilalYlmz Bulantım 6. Haftada başladı prilam verdi doktorum şuan gayet iyiyim bulantım yok 🙏🏻 göğüslerim de hassasiyet var birde şişkinlik ve kabızlık sorunum var çözemediğim 😔 onun dışında iyiyiz çok şükür 🧡 sizler nasılsınız🌸
minikprensimmm123 HilalYlmz Bende de bulantı var ve iki gündürde kusmam başladı hiç bir şey canım istemiyor arada bel ağrım oluyor doktorum eğer bir şey yiyemeyecek dereceye gelirsen serum tedavisi ya ilaç veririm şimdi biraz idare edeceksin dedi 🤣🤗
minikprensimmm123 Ve benim iki kaybım var şimdi aspirin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum inşallah bunda yavrumu kucağıma alırım hepimizde evlatlarımıza sağlıklı bir şekilde kavuşuruz 🤗🤲
nursheenn minikprensimmm123 hafifken bile yemek yiyemiyorum doğru düzgün her halde şiddetlenirse hep aç kalırım😀bu arada kalp atışını duydun mu canım sen
Melike_35 7 haftalık hamileyim ve hiç bulantım kusmam olmadı.Haftaya kalp sesini dinleyecek doktorumuz inşallah.Bir iki defa hafif kasık ağrım oldu.Onun dışında yorgun hissediyorum. 🐣
Canan123 8 haftalık hamileyim mide bulantısı değil de mide ağrısından mahvoldum bikaç gündür yine iyiyim
minikprensimmm123 Ozlemm92 Bende öyleyim canım ya kabızlık felan hepsi ver inanılmaz derecede rahatsız ediyor bana doktorum daha bulantı hapı vermedi söyledim yemek yiyemeyecek dereceye gelince verecem dedim aynı senin gibi hepsi de var bende de 🤣
Arancione minikprensimmm123 7+5 günlük hamileyim, mide bulantısı halsizlik+uyku isteği+ koku hassasiyyeti , ne desen var 😂
nursheenn minikprensimmm123 😊6+6 da iken kalp atışını göremiyorum dedi on gün sonra gel dedi devlet hastanesiydi birde özelde olsa belki duyulurdu, cihazları eski olabiliyor sanırım😊bizde heyecanla bekliyıruz🤲🏻
Ozlemm92 minikprensimmm123 benim doktor direk verdi valla bebeğe de bir zararı yok korkma dedi. Bir de canım içinde probiyotik zencefil folik asit falan olan takviye edici hap verdi yemekle birlikte bir tane alıyorum biraz rahatlattı beni 🤲
minikprensimmm123 nursheenn Bende 7.hafta da duydum canım duyarsın inşallah sende içini ferah tut ama dediğin gibi cihazdan cihaza da değişe bilir 🤗