Serpil-3 elfshka hiç alakası yok neredeyse turşuyla yatıp turşuyla kalkacam ah bide dokunmasa ama oğlum olacak ben öyle aşerme falan da yaşamam pek sadece tek istediğim kısır ve turşu zaten çok severdim 😂
mercimekkoftesi1 Sürekli acı biber turşusu canım istedi, bol bol turşu, meyve yedim. Canım hep tuzlu şeylerde istiyordu kızım olacak kısmetse
Eses15 elfshka ben iki kızımda da ekşi yedim tatlı hic sevmedim ama şuna inanmyorm oğlum olursa onda farklı belirti olur bence ekşi yüme yer miyim bilmiyorm kızda ekşi cok istenildiğinde inanmyorm ama ilk gebelkte farklı olabilir onu bilemyorm ama üst üste aynı cinsiyetse belirti aynı bence
Zehra222 elfshka iki oğlumdA ekşi tuzlu acı yedim hep,ama şimdi kıza hamileyim hep tatlı istiyorum tatlı yiyorum😊
Mondly elfshka ayy yok turşu bidonu oldum ben ama oğlum olacak çikolatadan başka tatlı da yiyemiyorum Nutella bana çamur gibi geliyor ama limonlu olan her şeye bayılıyorum sanki ferahlık veriyor bana
24022012 Bende hep ekşi acı şeyler yedim hatta tatlıyı hiç yemedim hatta şuan bunu yazarken bile canım dilimlenmiş tuzlu limon istedi ☺️ Oğlum olacak 💜
Neshe08 Bence yalan hiç tatlı cekmedı canım 3 ay hele nerdeyse hıc tatlı düşey yemedım benım işim hep ekşiyle oldu zaten sevıyodum öle de devam ettım limonlu yemekler salatalar turşular hep böyle kiiii erkek olcak bebeğim 🤷♀️
Bedis94- elfshka bende tuttu canım ilk başlarda nasıl ekşi istiyordu anlatamam sonra kız olacağını öğrendik şimdide çok pis tatlı istiyorum😂