Seda-34 Bsrkst rica ederim ilk aylar ben de çok sıkıntı yaşamıştım araştırıp bunu bulmuştum. Hem çok sağlıklıymış gebeler için gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz hiç bir yan etkisi yok😊
Sbry45 Wonderwoman ya süt gaz yapmıyor mu çok afedersiniz bbeni ishal yaptı doktorum hamilelikte ishal olmaması gerekiyor dedi
Fulia Süt hem isal yapar hem de gaz yapar. Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım 😂 doktorumun tavsiyesi ile kabızlık yaşadığım zaman duphalac die şurup var onu kullanıyorum geçiriyor. Onu bunu sunu deneyim diyeceğinize bence doktorunuza danışarak kabızlık şurubu alın kurtulun. Sonuçta gebelikte de öneriliyor ve kabız olmanız özellike erken gebelikte istenilmiyor.
Wonderwoman Fulia kime gore neye göre yapar bende bir skinti olmadı ben bir tavsiye verdim sadece herkes kendi bilir
Deniz1634 Bsrkst benimde çok oldu öldüm öldüm dirildim bir kaç ay sonra azalıyor .inşallah uzun sürmez .bana hiç birşey kar etmedi.
Bebegim0101 Fulia aradigim yorum🙈 bende 5+5 im,karnim 4,5 aylik karin gibi🤷♀️ bende progestan,oksapar 6000,coraspin ve kortizonlu ilac,vitamin kan ilaci kullaniyorum onlardanmi acaba diye dusuniyorum bende,ama gebelikle alakali bi belirtimde yok
NAZ2333 Bsrkst yok yok yutup pesine su iciyorm ya aslinda ne kokusu ne tadi var ama nedense midee bulandiriyo