Merved91 Kızlar 33.haftamdayım. Hergün mutlaka 2-3kere hıçkırık tutuyor bebeğimi. 2-3dk sürüyor. Aynı durumu yaşayan var mı? Normal deniliyor ama bilemedim 🤔
Merved91 kucuktospam yaa benimde mutlaka hergün 🙈 insan herşeyden endişeleniyor sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏
Merved91 Ayse_Dila45 hıçkırık yaa bazıları diyor kalbi ama kalbi duymak zor bence birde kalpleri bizden hızlı atıyor minnakların 😍
kucuktosbik27 Merved91 neniş emme hareketleri yaptığı için aminyon sıvısını yutuyor buda hıçkırığa neden oluyor çok iyi birşey ciğerleri gelişiyor bu sayede☺️
Dilek-Can Merved91 bizlerin hıçkırması bize zarar vermiyorsa bebeğe neden versin niye bu kadar endişe ettiniz 🙄
Dilek-Can izmirsibel benimde ilk gebeliğim? Ama ben hamilelikle ilgili kitaplar okuyorum normal yani bebeğin hıçkırması
Merve6521 Senin yine kısa sürüyormuş benim bebeğim bazen günde 4 kere hıçkırıyor ve bazen 15 dk falan sürüyor başlarda korkuyordum ama alıştım şükür ciğerleri gelişiyordur diye düşünüp korkmuyorum artık
Merved91 Merve6521 oooo baya sürüyormuş sizinki 🙈 ben biraz panik atak olduğumdan 2dk bile uzun geliyor 🙈☺️
Tugba1421 Merved91 benimde oluyor canım aynı sekilde bi sıkıntı yok aksine daha iyi ciğerleri gelişiyor bebislerimizin 34+1 im bu arada
Merve6521 Merved91 evet ya uzun sürdükçe üzülüyorum kıyamıyorum ona 😊 şuan bile yazarken hıçkırıyor minnağım