• Doğum
  • Pamuk Şekeri kızım doğdu 38+5 Spinal Sezeryan ile... 💗🙏

27.02.2021 saat 08:52 de kızıma kavuştum… Rabbim herkese nasip etsin bu duygu bambaşka bir duygu sorusu olanlara yardımcı olabilirim en kısa zamanda doğum hikayemi de paylaşacağım 🙏💗

Senay0607 öncelikle gözünüz aydın.Sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi.Sezaryenden kaç saat sonra uyuşukluk geçti? Ne zaman yürüdünüz?Baş ağrısı,dönmesi oldu mu?Ben de epidural ya da spinal düşünüyorum,merak ediyorum nasıl gelişiyor süreç.

htctpc çok teşekkür ederim rabbim size de nasip etsin hayırlı sağlıklı doğumlar 🙏 ben 8 buçukta doğuma çıktım çok çabuk oldu herşey spinal anestezi yapıldı ve ameliyata başlanıp bebeğin çıkması 10 dk 8.45 gibi uyuşturdular 2 3 saat içinde his gelmeye başladı ve saat 15.00 da ayaktayım ben yürüyordum baş dönmem olmadı mide bulantım olmadı benim açıkçası ayağa kalkana kadar su içirmediler o zorladı beni sadece çok susadım ama çok şükür herhangi bir anesteziye bağlı olarak kötü bir durum yaşamadım ben

Ysmnkrmm20 inanın korkulacak birşey yok tam tersi korku olunca damarlar bile geriliyor benim 3 farklı yerden damar yolu açıldı patladı vs oldu hep stres ve korkudan olduğunu söylediler inanın herşey çok çabuk gelişiyor