Pregnantttt Tugcekrc burts bees mama bee kullanıyorum mustela bio oil ve lierac ta var ama burts bees daha memnunum 🤗
Zafsim0801 Tugcekrc bebe yağı + Sabri Tuncer Zeytinyagli Krem+Arada hindistan yağı şuanda 33 haftaligim sadece yanlarında bir serçe parmagini gecmicek şekilde minicik çatlak var onada şükür diyorum göbeğinde yok
julymommy Pregnantttt Merhaba, burts bees mama bee’nin kremini mi kullanip memnun kaldiniz yagini mi acaba?
denizkizim lierac kullanıyorum. hindistan cevizi yağı falan benim kaşıntımı daha çok tetikledi. lierac baya kesti
Bonita Sıfır asit zeytinyağı sürüyorum ilk hamileliğimde de böyle kullandım hiç çatlak olmadı 16. Haftadan sonra sabah akşam bazen sadece akşam sürdüm
Bonita smnr000 sürdükten sonra normal atletimi kapatıyorum atlet yağ olacak diye düşünme cildin çatlarsa daha kötü oluyor kimse şimdiye kadar kokuyorsun demedi ama sıfır asit olmalı zaten çekiyor deri onu yağlı durmuyor yumuşak duruyor
Pregnantttt Tugcekrc çok iyi geldi hiç çatlaksız gebeliğimi sonlandırdım şimdi yeniden gebeyim başliycam ☺️
Cellist61 Yağ kullananlar sürdükten sonra hemen üzerini giyiyor mu ? Birde yağı bocalıyor musunuz yoksa az miktarda alıp mı sürüyorsunuz
Bonita Cellist61 ben elime döküp krem gibi normal sürüyorum yedirerek ama fıs fıs şişelerin içinede koyup o şekilde sıkabilirsin vücuduna sonrada atletimi o şekilde kapatıyorum