fethiyeli48-48 Burcu-2910 kürtaj kanamam bitti ilk adetimi görene kadar korundum . İlk adetimi gördüm bitti korunmayı bıraktım ve ovüslasyon yaptım cünkğ kürtajdan sonra ben 40 günde adet oldum yumurtlama günümü bilmiyordum o yüzden gebe kalmam 2 ayı buldu
Burcu-2910 fethiyeli48-48 bende daha adet olmadım 33 gün oldu canım kürtaj olalı adet olmayı bekliyorum ama arada korunmasız ilişkide olmuş olabılır
Zezeeeyyldrm Elffnur 8+5 olduk kurtajdan 5 ay sonra hamile kaldim. Hamile kalmadan once folik asit demir ilaci çinko ve coraspirin kullaniyodum hamile kalincada oksapar folikasit ve coraspurin kullaniyodum ama lekelenmem oldugu icin coraspirini kestik
Aslina Elffnur 30 ekimde kürtaj oldum 3 ay korundum bu ay hamile olduğumu öğrendim şükür. Kist oluşmuş o Sıkıntı veriyor keseyi tam göremedik daha. Enox 0.4 ve ımom kullanıyorum salı günü enox 0.6 ya geçeceğim.
Burcu-2910 fethiyeli48-48 sıkıntı yapma değil de bi kaç kez korumasız ilişki oldu diye tedirginim aslıdna
Zezeeeyyldrm Elffnur kimisinde yapiyo kimisinde yapmiyor bende yapti mesela kese etrafinda kanama alanimda yoktu hala devam ediyor gerci
supermommm Ze-ze ben canım kürtaj olmadım kendi düştü 5 haftalık Ken korunmadım hiç 42 gün sonra adet oldum işte şuan denemede yiz inşallah bu ay Hamile kalırım