Asenadgdvrn80 Benm için çok önemli lütfen mantıklı yorum yapalım muz çiğ badem falan sürekli tüketiyorum ama tık yok 🙄☹️☹️☹️ 36. Haftamdayim ama bebeğim diğer bebeklere göre zayıf doktorda zayıf dio ☹️ 2400 gram 👩👧👧☹️☹️ lütfen yardımcı olun ☹️ kırmızı et tuketemiyorum
Merry_merry Asenadgdvrn80 kırmızı etle benim de pek aram yoktur doktorum haftada 1 muhakakk yeşil mercimek ve kuru fasulye yememi söyledi. Gunde 2 Yumurta birde
zeynepbalci Asenadgdvrn80 kırmız etin eş değeri yeşil mercimek nohut gibi bakliyatlar kuzu yiyemiyosan eti bunları ye
beybikos zeynepbalci tam aradığım postmus. Ben de uzun süre vejeteryandim. Tavuk balık bı şekilde gidiyo ama kırmızı et kendimi zorlayınca kusuyorum. Sonra çok üzülüyorum. 😔
Mores Asenadgdvrn80 kesinlikle süt. kaşar yumurta muz badem ceviz vs denedim gelişimi normal seyretti bunlara ek günde 300-400ml ılık süt içtim bir haftada baya kilo aldı.
Dilekaybars Asenadgdvrn80 kaşar peyniri , yumurta , ıspanak, bakliyat , pekmez de var ama fazlası zarar sana kilo yapabilir.
Bsmlh Asenadgdvrn80 canım bazı bebek yapısı gereği almaz bazı bebek direnç çıkarır almaz bunlwrı yiyorsan almıyorsa ufak olabılır benım dr dediği ben çok mınyonum 38 haftaya gelsek en fazla 2500 beklerim ama bebegımde direnç var dünyayı yesem bile o alacağını alıyor fazlasını almıyor
NesibeK Asenadgdvrn80 canım kaşar peyniri ve muz kesinlikle denedim ve onayladım yani ciddi kilo aldırıyor. Benim doğuma 10 gün kala bebek çok zayıf 2500 anca doğar dedi doktorum. 1 haftada ful kaşar ve muz tükettim doktorum bile sen ne yaptın dedi sok oldu bebeğim 3200 gram doğdu çok süküür 🙂
zeynepbalci beybikos kıyamam yaa hiç düşünemem vejeteryanlığı valla o dediğim bakliyatları nohutu fasülyeyi bile etli yapınca tadı bambaşka oluyor🙈 onlardan da alırsın ama proteinini bebiş için ye 🙏
Ecmelbeyza Asenadgdvrn80 omega takviyesi al doktoruna yazdır bir şey o müthiş fark ettiriyor bebeğe kilo aldırıyor hem balık yerine de geçer
zeynepbalci Asenadgdvrn80 tüh ya yorumlardan farklı bişey ben de bilmiyorum malesef. Sağlıkla gelsin de inşallah kilo da alır🙏🙏🙏
NesibeK Asenadgdvrn80 ben de hep tost yapardım 2 yada 3 kaşar peyniri koyardım ekmek arasına o şekilde tükettim muzu da kahvaltıdan sonra birde yatmadan önce yedim ara öğünlerde de yiyordum bazen :)
Leylim Hergün muz ceviz soda süt tüketiyorum bebeğim üç hafta onde gidiyor. Gebelik şekerim var dikkat ediyorum tabi
miraninannesi1 zeynepbalci hurma ye doğuma kadar denendi yakın bir tanıdığımdan duydum inanılmaz kilo aldırmış kısa sürede bebeğine