Uza YuvarlanamayanPandaa 6+3 ❤️ Henüz doktora gitmedim bu perşembe gideceğim büyük ihtimalle. Bu kadar geç gitmemin sebebi ikinci hamileliğim( ilkini kaybettim 😞")
Hatice35 YuvarlanamayanPandaa 8+5 güzel gidiyor inşallah Hepimiz yavrucaklarımızı hayırlısıyla kucağımıza alalım 🐣🤲
Gozde666 Bebisininannesi1202 6+4 de kalp atışını duymuştum karın ultrasonu ile şimdi 10. Haftamızı bekliyoruz 🥰
HilalYlmz 7+2🌸 salı günü randevumuz var inşallah miniğimin kalp atışını duyarız🙏🏻🥰 ultrasona göre 15 ekimde Allah’ın izniyle kavuşucaz 😇☀️
nilarya Uza sağlıkla gelsin inşallah ben de yedi hafta olmadan gıtmedim ilk hamilelik olmasına rağmen ya kese görünmezse ya kalp atışı duyulmazsa dıye , çok şükür kese göründü kalp atışı duyuldu inşallah sizinde gönlünüze göre geçer muayeneniz
Uza nilarya iyi dilekleriniz için teşekkür ederim 🙏 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah evlatlarımızı 💐
Gurbetci53 8+1 Hepimize Allah kolaylıklar versin.. Ben taşınıyorum Bi haftaya. Dualarınızda unutmayın inşallah 🌹
miracinannesi1 Bizde 30 Eylül de nasip olursa Eylül sayılırız 😂 9+2 kalp atışını duydum çok şükür bir tane de ultrason fotoğrafım var ona bakıp bakıp aşk yaşıyorum varmı benim gibi olan 😂😂😂🤰
yaseminrmzn miracinannesi1 ben de öyleyim, özellikle eşim 😊 ama şuan hastanede yatıyoruz yoğun kusmalarım yüzünden. 😔 9+3 olduk