Aysekrcy Muuciizeemm merhaba canım benim kuzenimde oraya gidecek hangi doktora gidiyorsun doğum ücreti nasıl biliyormusun
Prensesiminyolculugu Muuciizeemm Korcan Soyaya mi gidiyorsunuz ben gittim asla memnun kalmadım doktorumu değiştirdim
Candice07 Busrakerem diyarbakır batı hastanesi 120 tl Alanya anadolu hastanesi 143 TL (egm indirimleriyle)
HazalB busrateml doğum ücreti hakkında bilginiz var mı? Bir de doktorunuzdan memnun musunuz? Ben de Salı günü Şeyma hanıma görüneceğim
YuvarlanamayanPandaa Busrakerem Kayseri medical palace normal ücret 140 tsk dan dolayı 70 veriyorum doğumda 3500-6000 aradi ben düz sade doğum istediğim için 3500
Yusracar2408 gul_bf her hastane de farklı oluyor canım, ben istanbulda yaşıyorum 400-800 arası fiyatlar değişiyordu sordugum hastanelerde :)
Nagihakann gul_bf Güzelyalı hastanesinde bir doktora gidiyorsan 235 başka hastanede bi doktora gidip güzelyalı hastanesinde yaptıracaksan 250 ₺ canım.
Alparslan_mom Busrakerem bursa medicabil muayene 145₺. 10 gün içinde ücretsiz kontrol . normal doğum 2.500 _ sezeryan 2.700 + covid testi 200₺ istediler.
Hzl Alparslan_mom Ne zaman doğum yaptiniz acaba bende orda olucam 2 ay sonra ondan tam da ucretini arastiriyordum bende . ve sigortalı ücreti mi bu özel mi tam olarak tesekkurler .