Busrakerem Özel hastanede muayne olan hamişler yasadığınız şehirde hangi hastanede ve nekadar muayene ücreti ödüyorsunuz 🤰🤰
Zeyzey1616 Busrakerem Bursa Osmangazi aritmi Hastanesinde muayene 140 TL Doğum ücreti 3000 TL ödemiştim canm
Guldenur Çankırı özel Karatekin hastanesi muayene 75₺ Tetkikler için ekstra ücret alıyorlar doğumda 2600₺ Eğerki değişmezse
Alikerem Zeyzey1616 mardinpark hastanesi muayene ücreti 100 tl sezaryen de doğum sayısına göre değişiyor
Rukiyoloji Beyzan bende Osmaniye’deyim Yeni hayat hayat. 95 TL veriyorum nst ücreti de 20 TL . sevgi de daha uygun ama
glnzem Busrakerem İstanbul/Ümraniye atlas hastanesi muayene ücreti 150 tl. Normal Doğum 1500 Sezeryan 2000
Zeynepppp34 tanya25 hangi doktora gidiyorsunuz acaba memnunumusunuz doğum ücretleri ne kadar acaba bilgini varmı
Dyguklc Busrakerem ankaradayim 60 lira muayene ucreti oduyorum bi klinik burası ama dogum 5500 bunun icinde sadece sezaryen ucreti var muayene tahliller icin bu zamana kadar hep ucret odedik
35rabia İzmir özel hayat hastanesi muaniye 85 TL dogum da normal sezeryan farketmiyor 2700 TL nst falan ne kadar su an bilmiyorum hafta içi gidince giricem ilk defa bu arada epidural içinde 2700 doğum
Haticearen Busrakerem İstanbul Esenyurt reyap 140 muayene 26 TL.nst ücreti doğumda kampanyali 2000. Normal 2500 sezeryan epidural.700