Gayenur Busrakerem İstanbul medicalpark muayene ücreti 250 tl sezaryan sgk olmazsa 16.000 olursa 10.000
Omerhatice Caglanurblt evet canim memnunum guleryuzlulugu falan ilgisi anlatımı güzel kimi doktor sert tepki verir veya gerekli bilgiyi vermez ama Sibel hanım hadi sor bakalım merak ettiklerini diye başlıyor istediğin herseyi soruyorsun rahatça
Maeulle Busrakerem İzmir muane 150 3 tüp kana 150 toplam 300 memlekete gittim 100 muane 3 tüpe 10 TL 110 TL ile geldim
gul_bf Sibelezgi doğum fiyatını bende bilmiyorum. Geçen sene kuzenim 4 bin demişti hazirandaydı doğumu, arttı mi hiç bilmiyorum
gul_bf Miraycan Nezihi bey doktorum. Gebelik öncesi de gittim kendisine çok memnunum çok sıcakkanlı,bilgisine de çok güveniyorum. Tavsiye ederim :)
Vuslat23 Eylul58 memnun iseniz dr. Dan cokra önemlı degıl aslında netıcede saglık ben dr. İçin oradayım
Glbnpk Busrakerem Diyarbakır Dicle Memorial Zelal Coşkun a gidiyorum. Özel sigortamız var bu sebeple her gidişimde tutarın 10da 1ini ödüyorum. Son gittiğimde 400 TL tuttu 40 TL ödedim.
Sulleersoy 555816 mine Erdoğan Yılmaz kaçıncı haftadasınız ne sıklıkla gidiyorsunuz son aylarda ne aralıklarla nstye alıyorlar
555816 Sulleersoy bugün itibari ile 37+6 olduk erkek bebek bekliyoruz 35. Haftadan sonraki kontrolller haftalığa düştü ve her muayenede nst çekiliyor 37+3 te çatı muayenemiz yapıldı normal doğum düşündüğümüz için
Mervee26 Busrakerem Eskişehir Acıbadem Hastanesi muayene 225 lira. Doğum ücreti de 6-8 bin arası. Normal ya da sezaryene göre epidurale göre değişiyor