Haticearen 35+5 de ilk çatı muayenesini oldum burda okuduğum da korkmustum açıkçası ama bence abartıldigi kadar yok sadece kendinizi kasmayın yeter
UmayAsya Haticearen of bende 35+6yim korkuyorum valla baya ileriye gidiyor mu eli geçen biri karnıma kadar soktu yazmıştı 🤣🤣🤣
Tahaninannesii Haticearen bende huzursuz gitmiştim okuduklarımdan dolayı ama doktorum çok naif bir doktor. Kendimi de kastım ama acıyacak diye değil üstümü falan çıkarıyorum ya bir huzursuz oldum😂 bir cihazla baktı parmakla değil, acımadı da
Mucizemmmmmmm Haticearen baya erkenden çatı muaynesi yapmışlar ben 38 gircem hala dayı muayenesi yapilmadi
Haticearen UmayAsya yok canım ya abartılıyor çok ca gayet ufak bir işlem ben de korka korka gittim ama hiç bir şekilde sknti olmadi yok oturmadim falan diyorlardı hiç alakasi yokmus
Mrvgl UmayAsya Kol mu. Parmak ile bakılıyordur,bende ptesi olcam inşallah ama daha önce bir doktor ilk evlendiğinde yapmıştı. Parmak ile yapılıyor.
Baharbek UmayAsya yok artık 🤣🤣🤣🤣 ilişki kadar bile ileriye gitmedi ve hemen bitiyor zaten kasmazsan anlamazsın 🤗
Ozlemust UmayAsya bende bugün oldum abartıldığı kadar birşey yok 2 parmağını jel sürüp içeri sokuyor. Yani kusura bakmasınlar ama eşiyle birlikte olan herkes rahtca olur
Haticearen Mucizemmmmmmm bizim oglus biraz aceleci de sancılarım çok çıkıyor oda artık yapmak zorunda kaldi
Mucizemmmmmmm Haticearen he anladim canim kızlar aceleci olur derler ama 😀 bizim kiz icerde gayet iyi valla gelmeye niyeti yok gibi 😁
Haticearen Merveakbb yok Canim özelde oldum ama.nst de sancım.cok.cikinca açılma varmı die baktı doktorumda
Haticearen Mucizemmmmmmm vala bizim oglus aşırı sancılı doktor 35 de iğne vurdurdu ciğer geliştirici 1 gece kaldim hastanede serum ilaç falan şuan bile sancı kessin.die ilaç kullanıyorum ona rağmen bugün yine sancim yüksek çıktı kizlar baya sonunu bekliyor diyolar ama bazıları da aceleci oluyor😂
UmayAsya Haticearen Bende hep kız çocukları erken doğar diye biliyorum benim ablamın kızları 15 20 gün önce doğdu benim kız da öyle olur mu acaba 😬
UmayAsya Haticearen her hafta muayeneye gidiyor musunuz siz benim Miniş bir hafta geriden geliyor karın çevresi ve kilo olarak sadece de 3 haftadır peş peşe gidiyorum doğuma kadar hep böyle çağırırlar mı acaba
Haticearen UmayAsya benimki önden gidiyo 1 hafta haftada.2 kere falan gitmeye basladik pazartesi hastanedeydim.bugun yine gittik pazartesi gene çağırdı