Ppatya Kızlar 17 haftalık hamileyim doktorum perinatolojiye gönderdi neye bakıyor acaba baya yoğun olduğu için de soramadım doktoruma aranızda perinatolojiye gidenler var mı
Dilekcnkn Ppatya ben girmedim iki oğlumda bunda giricem ama detaylı ultrason parmaklarına kadar gösteriyor yani bence git tabi ücretler yerlere göre değişebiliyor bazıları çok fazla alıyor
annelik16 Ppatya benim bebeğimin kalbinde 3 tane parlaklık gördü hemen riskli gebelik diyip yolladı ondan önce gidip fetal ekg çekindim sorun yok bu parlaklıklar doğduktan sonra geçiyo dedi o yüzden perinatoloji bölümüne gitmeme gerek kalmadı
dilarayza Ppatya evet ikili testte ve detaylı ultrasonda perinatoloji uzmanına gittim ikili teste bebeğin ense kalınlığında detaylıca organlarına bakılıyor
anneadayi33 Ppatya şehir hastanesinde kadın doğum doktoru yönlendiriyor randevuya öyle randevu alıyorsunuz yoksa direk randevu yok
busraerdalll Ppatya ben gittim 17. Haftamda detaylı ultrason için en ince ayrıntısına kadar parmaklarına kadar bakıyor fiyatı biraz uçuk ama bir kere gittim
mercimekkoftesi1 Perinatoloji doktoru riskli gebeliklere bakıyor. Baya inceliyor detaylarına bakıyor. Benimde kordonumda sıkıntı varmış onun için gitmiştim. Kordondaki 2 damar gelişmemiş tek damar varmış onlara falan baktı hep. Yarım saate yakın ultrasonla bakıyor
annelik16 Ppatya bana da ayrıntılı ultrason için devlette 25.haftama gün verdiler meğer 23.haftadan sonra bakılmıyomuş sinir oldum bakmadılar giremedim ayrıntılıya
Emineuyar @Emineuyar#13518 Ppatya daha detaylı bakıyorlar normal ultrason gıbı ama cok cok inceliyorlar
escmrk annelik16 bende henüz randevu alamadım devlet hastanesinden çok yoğun oluyormuş 14 haftalığım yaptırmazsak ne olur diye düşünüyorum