Mervesavas Ysn evet kanama alani olunca soyluyor ama ben israrla sordum ondan sonra soyledi siz yinede sorun icerde kanama alani varmi diye cunku hic kan gelmedi benden ama kanama alani gayet buyuk malesef
Yilmazhavva Mervesavas aynen mutlaka bi seben oluyo bn de kullandım pıhtılaşma için iğne iy düşün iy olsun
Deryaaa1 Benim de kanama alanım var kesenin arkasında keseden 3 kat büyük ama bir sebep belirtmedi doktor. İlla bir sebebi olacak diye birşey yok bence. Geçmiş olsun, umarım sağlıklıdır ve tutunur🙏🏻
Mervesavas Deryaaa1 insallah tutunur saglikla gelir 🤲🏼 Sizinde insallah tutunur ve saglikla alirsiniz kucaginiza insallah🤲🏼
Gamzekozgur Mervesavas korkma canım benim arkadaşında öyle olmuştu, normal adet gibi kanama zamanla boşladım bebişle ilgili bir sıkıntı olmadı çok şükür, inşallah seninde öyle olur, 🥰
Mervesavas Gamzekozgur insallah tek temennimiz o insallah bebislerimizi sag saglim kucagimiza aliriz 🤲🏼
Gamzekozgur Mervesavas bu arada konu dışı olacak ama resim nasıl yükledin? Bende bir sorum için ultrason resmini programa yüklemek istiyorum ne kadar yaptıysam beceremedim, özür dilerim bu konuda bilgi alabilir miyim ?
Mervesavas Gamzekozgur sey hizliresim.com yazin googledan ordan resmi yukluyorsunuz link cikiyor sonrada kopyala buraya yapistir resim dusuyor
Ysn Mervesavas benimde varmış ben suphelendim buraya da yazmıştım söyler mi diye soylmedi doktorum ertesi gün lekelenme ile acile gittim orda öğrendim hafif agrilarim oluyor yatiyorum pruliton igne ve progestan hap kullanıyorum