[silindi] benm 5. Aya kadar hiçbişeyim yoktu kendi elimle kozaklıya gttim ailemden biride kızım hamilesin girme böle olur demedi eskiler ne bilsin cahillikde var sıcak suyla çok açılmş eve geldim hafif sancım oldu ertesi gn gttğimde rahim de acıklık var hemen dikişini al dikiş atcaz seni gönderemem ddi yata yata 7 . Aya kadr dayandı bu dikişin garantsni vermiolar zaten önlem için ne kadr süre dayanırsa o kar diolar progestan düşük önleyci iğnelerle anca dayandı bu gebeliğimdedr doktorum 13. Haftadasın rahim uzunlugun şuan için iii ama biz serklaj geçmişi olan hastaya önlrm amaçlı atıoruz 14. Haftayıda geç elimzden geldignce bebegi anne karnında tutcaz ben çalştgmı ve dikiş atıkdkdan sonra yatman gerektgnide söledim seni tamamen yatırmak istemem yorma kndni asla ddi ama ben bırakcam evde annem bakar yeri gelir evde yatar evde istrihat ederim bnda çok korkularım var ilkinde çok zorlu süreç yaşadım sütüm oldugu halde üzüntüden çekti öle herkez ilkinee karnın dardı şmdi genişledş rahat ol dio ama annelik psikoljisi ama sana şunuda söleyiö bu dikişi estetikde kullanıolarmş sen doktruna uuyup sakın ayakda gez falan derse uyma çoçuk byüdükçe incecik bi dikiş anlamsızlaşıo kndini mümkn oldgunca yorma yat